Απεργιακή συγκέντρωση στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Απεργιακή συγκέντρωση στην Καλαμάτα

Απεργιακή συγκέντρωση στην Καλαμάτα

Share This
Μαζική και μαχητική ήταν η απεργιακή συγκέντρωση σήμερα το πρωί στην πλατεία 23ης Μαρτίου στην Καλαμάτα.
Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυναν ο Δημήτρης Φαββατάς, πρόεδρος του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ νομού Μεσσηνίας, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΔΕΥΑ Μεσσηνίας Παναγιώτης Κουφαλάκος. Την κεντρική ομιλία έκανε ο Παναγιώτης Καράμπελας πρόεδρος του συνδικάτου οικοδόμων νομού Μεσσηνίας.
Μια συγκέντρωση, στην οποία για πρώτη φορά συμμετείχαν  εκτός από το ΠΑΜΕ , το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ καθώς και άλλα σωματεία.
Η  συλλογική ωστόσο συμμετοχή δεν κράτησε πολύ, καθώς μετά τις τοποθετήσεις, του Παναγιώτη Κουφαλάκου και του Παναγιώτη Καράμπελα και τις  αναφορές  τους, σε Εργατικό Κέντρο, ΑΔΕΔΥ και ΓΣΣΕ, αποχώρησαν από την συγκέντρωση μέλη της ΑΔΕΔΥ, Εκπαιδευτικοί και άλλα σωματεία. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Φαββατάς, βρέθηκαν στην κινητοποίηση προκειμένου να δηλώσουν την αντίθεση τους για το ασφαλιστικό και όχι για προσωπικές επιθέσεις, καθώς όλα αυτά δεν εκφράζουν την ΑΔΕΔΥ. Ο κ. Φαββατάς τόνισε οτι τέτοιες αναφορές ανακοινώνονται με δελτία τύπου ή συνεντεύξεις.
Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης που  κατέληξε στο Εργατικό κέντρο Καλαμάτας, όπου απεργοί ανάρτησαν το “κηδειόχαρτο” της κοινωνικής Ασφάλισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages