ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΡΙΟΣ....ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΡΙΟΣ....ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΡΙΟΣ....ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Share This
Ξαφνικά θυμηθήκαμε την υπόθεση με τον κοριό στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη καθώς στο περιφερειακό συμβούλιο έγινε λόγος από  τον Πέτρο Τατούλη ο οποίος σε μια αποστροφή της… βαρυσήμαντης ομιλίας του για το ζήτημα των πυρηνελαιουργείων που κλήθηκε να διαχειριστεί ως Περιφερειάρχης από το 2011 με τα αποτελέσματα… προφανή, είπε το εξή:
“Με την κα Αλειφέρη δεν ήταν πρόβλημα η διαφωνία μας εκεί. με την κα Αλειφέρη το μεγάλο μας πρόβλημα ήταν αυτό το στήσιμο του κοριού που μεθοδεύτηκε από το γραφείο του κ. Μητσοτάκη προκειμένου να χαθούν οι εκλογές… Να χαθούν οι εκλογές… Είπα από το γραφείο του κ. Μητσοτάκη”

Απάντηση Ελένης Αλειφέρη σε Τατούλη για τον “κοριό”


Η χθεσινή τοποθέτηση του κ. Τατούλη στη συνεδρίαση του ΠΕΣΥ σχετικά με το πραγματικό γεγονός της επί μακρού χρόνου παρακολούθησης του γραφείου μου ως Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, με τεχνητά μέσα – κοριό και ο ισχυρισμόςτου περί «στημένης» σκευωρίας από το γραφείο του κ. Μητσοτάκη με υποχρεώνουν να επαναλάβω τα εξής:
Τους ισχυρισμούς του αυτούς  ας τους εκθέσει στη Δικαιοσύνη, είτε στα πλαίσια της υπό εξέλιξη έρευνας της υπόθεσης, είτε όπως αλλιώς νομίζει.
Απλώς οφείλει και τον προτρέπω να επιλέξει – καταλήξει,σ’ ένα…… από τα πολλά «προσωπικά  του» σενάρια και αφηγήματα επί της συγκεκριμένης υπόθεσης, που έχει δημόσια επικαλεστεί.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages