ΠΟΛΙΤΕΣ Καθάρισαν την παλιά γέφυρα της Κοσκάρακας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΟΛΙΤΕΣ  Καθάρισαν την παλιά γέφυρα της Κοσκάρακας

ΠΟΛΙΤΕΣ Καθάρισαν την παλιά γέφυρα της Κοσκάρακας

Share This
Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία κι ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα στην προσπάθεια των πολιτών – αλλά και φορέων – που με ευαισθησία και με εθελοντισμό προσφέρουν. Επίκεντρο ο καθαρισμός της παλιάς γέφυρας της Κοσκάρακας σε μια δράση απ’ τον Δήμο Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με τον εθελοντικό σύλλογο Καθαρή Μάνη και τοπικούς φορείς.
Σε ανάρτηση της Προέδρου του Συλλόγου “Καθαρή Μάνη” Σ. Χριστοφιλοπούλου σημειώνεται:
“Οι προσπάθειες συνεχίζονται για τον καθαρισμό του Δήμου μας απ’ τα σκουπίδια που δυστυχώς ρυπαίνουν δρόμους, φαράγγια, παραλίες κτλ. Σήμερα (σ.σ. το Σάββατο) εστιάσαμε στον καθαρισμό της παλιάς γέφυρας της Κοσκάρακας κατόπιν πρωτοβουλίας και πρόσκλησης του αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Βαβαρούτσου.
Ο δήμος με βαρέα οχήματα και προσωπικό και οι εθελοντές με σακούλες και γάντια καθάρισαν το όμορφο φαράγγι της Κοσκάρακας και από χωματερή κάθε είδους απορριμμάτων μετατράπηκε εκ νέου σε επισκέψιμο ιδιαίτερου κάλλους φυσικό τοπίο. Μαζί μας είχαμε και μέλη της δημοτικής αρχής όπως τον κ. Λυμπερέα Χρήστο, τον κ. Βαβαρούτσο που συντόνιζε την όλη προσπάθεια, τον κ. Κισκήρα Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου και Γραμματέα του συλλόγου Καθαρή Μάνη αλλά και τον πρόεδρο των Γαϊτσών κ. Βατσινέα Ηλία, τον συνεργάτη του Δήμου κ. Λούζη Παναγιώτη και τον δημοτικό σύμβουλο και ταμία του συλλόγου κ. Κατσουλέα Ευάγγελο. Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει η νεοσυσταθείσα επιτροπή καθαριότητας του δήμου με στόχο περαιτέρω δράσεις που αποσκοπούν στην βέλτιστη διαχείριση των απορριμμάτων μας. Δύο μέλη του συλλόγου( Paula Forney και Σοφία Χριστοφιλοπούλου,) είναι μέλη της επιτροπής αυτής.
Παρακαλώ βοηθήστε και συμμετέχετε στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος και την διασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος των παιδιών μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages