ΜΑΖΙ η Περιφέρεια με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το ΕΜΠ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΜΑΖΙ η Περιφέρεια με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το ΕΜΠ

ΜΑΖΙ η Περιφέρεια με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το ΕΜΠ

Share This
Τα επιτυχημένα παραδείγματα της Ολλανδία και του Ισραήλ στον πρωτογενή τομέα θα πρέπει να αποτελέσουν πρότυπο προκειμένου η γεωργία στη χώρα μας -και η Περιφέρεια Πελοποννήσου ειδικότερα- να έχει την εξέλιξη που πρέπει. Αυτό συμφώνησαν, στη συνάντηση που είχαν στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με τον πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Σπύρο Κίντζιο και εκπροσώπους του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με θέμα την εισαγωγή της γεωργίας της πατρίδας μας στην ψηφιακή εποχή. 
 Η εν λόγω προσπάθεια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τη συμμετοχή και του φορέα Agribator, θα γίνει με την υποστήριξη τόσο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όσο και του ΕΜΠ. Οπως τονίστηκε, οι πρώτοι στόχοι που έχουν τεθεί από τον Agribator για την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι η ανάπτυξη της υλικοτεχνικής υποδομής, η ανάπτυξη των πρώτων καινοτόμων προϊόντων και η συνεισφορά στην βιοκυκλική δράση “από το χωράφι στο ράφι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages