Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΥΠΑΠΑΝΤΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS
Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΥΠΑΠΑΝΤΗ

Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΥΠΑΠΑΝΤΗ

Share This
Με λαμπρότητα και την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη, θα εορτάσει κατά το ερχόμενο διήμερο η Καλαμάτα την πολιούχο της Παναγία Υπαπαντή.
 Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 6,30 μ.μ., στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού, θα τελεσθεί  Πολυαρχιερατικός Εσπερινός.
Μεθαύριο Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία. Ευθύς αμέσως και περί ώρα 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί η μεγαλειώδης λιτάνευση της θαυματουργού Ιεράς Εικόνος, στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Τον εορτασμό θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους οι Σεβ. Μητροπολίτες Φιλαδελφείας Μελίτων, Ιλίου Αθηναγόρας, Ζακύνθου Διονύσιος, Ιερισσού Θεόκλητος, Σιατίστης Αθανάσιος, Λήμνου Ιερόθεος, ο Επίσκοπος Ωρεών Φιλόθεος και ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος.
Επίσης θα παραστούν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και o πρώην Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς. Την Κυβέρνηση στους εορτασμούς θα εκπροσωπήσει η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ενώ ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων έχει οριστεί ο Βουλευτής Μεσσηνίας  Ιωάννης Λαμπρόπουλος. Κατά τους εορτασμούς αναμένεται να παραστούν πολλά μέλη της πολιτικής ηγεσίας, της αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages