2o προπονητικό camp τριάθλου στην Καλαμάτα το Μάιο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

2o προπονητικό camp τριάθλου στην Καλαμάτα το Μάιο

2o προπονητικό camp τριάθλου στην Καλαμάτα το Μάιο

Share This
Μετά το πρόσφατο επιτυχημένο camp Τριάθλου (Παρασκευή 17 – Κυριακή 20 Ιανυαρίου) το διοικητικό προσωπικό, οι προπονητές, οι αθλητές και πρωταθλητές της πιο επιτυχημένης και καλύτερης ελληνικής ομάδας Τριάθλου Athens Triathlon Team έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν το 2ο προπονητικό camp Τριάθλου για το 2020 στην πόλη της Καλαμάτας για το τριήμερο Παρασκευή 8 έως και Κυριακή 10 Μαίου 2020.
Αυτή τη φορά Camp θα είναι ανοιχτό και σε αθλητές που δεν ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας, έλληνες και αλλοδαπούς. Το πρώτο camp στην πανέμορφη και αγαπημένη πόλη της Καλαμάτας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους αθλητές της ομάδας και ήταν υπεράνω των πιο αισιόδοξων προσδοκιών μας. Το δεύτερο camp θα φέρει στην πόλη της Καλαμάτας περισσότερους από 50 αθλητές μαζί με τις οικογένειές τους. Καθώς θεωρούμε ότι ο αθλητισμός πρέπει να είναι πολύ στενά συνδεδεμένος και μέρος του κοινωνικού ιστού θα πραγματοποιήσουμε δύο ακόμα παράπλευρες εκδηλώσεις :
  • Σεμινάριο για προπονητές, καθηγητές και αθλητές με θέματα προπονητικής με ιδιαίτερη έμφαση στα αθλήματα αντοχής και ιδιαίρερη μνεια στην προετοιμασία για την ημιμαραθώνιο της καλαμάτας και τον μαραθώνιο της Αθήνας.
  • Φιλαθρωπική δράση με διανομή παιχνιδιών σε δομές που αφορούν τα παιδιά.
πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμούς του Δήμου Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Βασιλόπουλος καλωσόρισε την ομάδα αναφέροντας σχετικά : «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την ομάδα Τριάθλου Athens Triathon Team και τους Έλληνες Πρωταθλητές και Αθλητές για δεύτερη φορά μέσα στο 2020.Η εξαιρετική επιτυχία του πρώτου camp και η επιλογή από την ομάδα  για την πραγματοποίηση και του 2ου camp στην πόλη μας, μας τιμάει αλλά ταυτόχρονα συμβάλει και στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, στον οποίο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση, μέσω των άρτιων αθλητικών υποδομών και στην παράλληλη προβολή της πόλης μας. Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε  πολλές επιτυχίες»
Ο επικεφαλής προπονητής της ομάδας Athens Triathlon Team Γιάννης Ψαρέλης δήλωσε σχετικά :
«Καθώς στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε και να ενημερώσουμε τους φορείς της πόλης θα αναλάβουμε να οργανώσουμε την Παρασκευή 8 Μαίου ημερίδα με τίτλο «Οι προοπτικές του Αθλητικού Τουρισμού στην Καλαμάτα» καθώς και διαδραστικό εργαστήριο (workshop) για να ενημερωθούν οι εμπλεκόμενοι φορείς (ξενοδοχεία, γυμναστήρια, φυσικοθεραπευτήρια, καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής,…) για τις ιδιαίτερες ανάγκες των αθλημάτων δρόμου (τρίαθλο, τρέξιμο αντοχής, κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Ποδηλασία δρόμου). Την ίδια μέρα θα παρουσιάσουμε τον σχετικό οδηγό για αυτά τα αθλήματα».
Ο πρωταθλητής Τριάθλου και μέλος της προπονητικής ομάδας Παναγιώτης Δημόπουλος δήλωσε σχετικά :
«Εκ μέρους όλων των αθλητών και του διοικητικού προσωπικού της ομάδας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τις επιχειρησεις της πόλης, την αθλητική οικογένεια της πόλης για την βοήθειά τους καθώς και τα τοπικά ΜΜΕ για τη στήριξη στο πρώτο camp. Επιστρέφουμε για ένα δεύτερο camp με περισσότερες μέρες προπόνησης, περισσότερες προπονητικές μονάδες και περισσότερους αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages