Χ. Κορομηλάς:”Η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής θα λύσει τα μεγάλα προβλήματα” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Χ. Κορομηλάς:”Η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής θα λύσει τα μεγάλα προβλήματα”

Χ. Κορομηλάς:”Η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής θα λύσει τα μεγάλα προβλήματα”

Share This
Tον απολογισμό της δράσης του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνία για το 2019 παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου, ο πρόεδρος του Χρήστος Κορομηλάς. Ο σύλλογος την χρονιά που σε λίγες ώρες φεύγει, έκανε πολλές δράσεις και 20 εκδηλώσεις για τις οποίες συνεργάστηκε με τους Μητροπολίτες Μεσσηνίας, Τριφυλίας και Ολυμπίας και Μάνης και τους οποίους ευχαρίστησε. Κατάφερε να στηρίξει μέλη του, που έχουν ανάγκη και για αυτό ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και τον Δήμαρχο Καλαμάτας . Έκανε αναφορά στο κοινωνικό παντοπωλείο που βοήθησε 80 οικογένειες με τρόφιμα καθώς και το κοινωνικό φροντιστήριο, το οποίο στηρίζει ενήλικες και παιδιά . 
Ήλθε σε επαφή με το ΚΤΕΛ για μειώσεις στα εισιτήρια ενώ κάλεσε τους τρίτεκνους να κάνουν αίτηση για μειώσεις στα τέλη και στις δημοτικές σχολές. Παρατήρησε ωστόσο ότι τα μεγάλα προβλήματα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από την κυβέρνηση, με την εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι γίνονται σημαντικά βήματα. Τέλος παρουσίασε το φετινό καλλιτεχνικό ημερολόγιο, με θέμα τα μεσσηνιακά προϊόντα που φιλοτέχνησε αφιλοκερδώς όπως είπε ,το «Kalamata IN». Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας, στα πλαίσια της προσπάθειας επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων με τα μέλη του, σε όλη την Μεσσηνία, θα πραγματοποιήσει στην Καλαμάτα, την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου, την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου στις 7:00′ μ.μ. στο ξενοδοχείο “Galaxy”.Η είσοδος για όλους τους παρευρισκόμενους, μέλη και φίλους, είναι 3 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages