Εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους το έργο «Οι φασουλήδες με το ρόπαλο» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους το έργο «Οι φασουλήδες με το ρόπαλο»

Εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους το έργο «Οι φασουλήδες με το ρόπαλο»

Share This
Πρεμιέρα χθες για την Παιδική Σκηνή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας, με το έργο «Οι φασουλήδες με το ρόπαλο», του σπουδαίου δραματουργού Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα.
Η παράσταση εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους , καθώς το έργο παρουσιάστηκε  από ηθοποιούς που η ερμηνεία τους ήταν παραπάνω από εξαιρετική, αλλά και από κούκλες, μέσα από μία πανδαισία χρωμάτων και μουσικής, .
Το υπέροχο αυτό ποιητικό κείμενο, γραμμένο για παιδιά, αλλά και για τους ενήλικες που θέλουν να διατηρούν την παιδική τους αθωότητα, αναφέρεται σε μια ιστορία αγάπης. Η αγάπη της Ροζίτας και του Κοκολίκου θα συναντήσει πολλά εμπόδια, αλλά θα έχει αίσιο τέλος, εφόσον η αγάπη νικάει τα πάντα. Το παραμύθι του Ισπανού δραματουργού, που περιγράφει τις περιπέτειες της Ροζίτας και του Κοκολίκου, θα συγκινήσει και θα αγαπηθεί από το παιδικό κοινό χάρις στον ρομαντισμό, τις περιπέτειες και την τρυφερότητά του.
Η παράσταση ανεβαίνει σε:
Μετάφραση-Σκηνοθεσία-Σκηνικά-Κοστούμια: Θεόδωρου Εσπίριτου
Μουσική: Νίκου Ξανθούλη
Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Αλεβυζάκης, Κλεάνθης Βαρσαμούλης, Σοφία Κουλέρα, Μαριάμ Ρουχάτζε, Δημήτρης Σταμούλης, Γιώργος Τσαπόγας.
Το έργο θα παρουσιάζεται τις Κυριακές του Ιανουαρίου στις 11.30 π.μ. (τρεις παραστάσεις). «Οι φασουλήδες με το ρόπαλο» θα εξακολουθήσουν να παίζονται μέχρι το Πάσχα, σε οργανωμένες παραστάσεις για τα σχολεία της Καλαμάτας και της περιφέρειας, κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή πρωί, στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, Δημοσθένους 2, τηλ. 27210 82616.
Τιμές εισιτηρίων: παιδικό 5 €, ενηλίκων 12 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages