Αναζητούνται υποψήφιες για τη “Βασίλισσα του Καλαματιανού καρναβαλιού” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αναζητούνται υποψήφιες για τη “Βασίλισσα του Καλαματιανού καρναβαλιού”

Αναζητούνται υποψήφιες για τη “Βασίλισσα του Καλαματιανού καρναβαλιού”

Share This
Η Οργανωτική Επιτροπή και η Καρναβαλική Σύγκλητος του 8ου Καλαματιανού Καρναβαλιού αναζητά υποψήφιες για τη “Βασίλισσα του Καλαματιανού καρναβαλιού” και της συνοδείας της. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους : 1) Στην ηλεκτρονική διεύθυνση kalamatianokarnavali@gmail.com . 2) Στα γραφεία της Καρναβαλικής επιτροπής Πανταζόπουλου & Αναγνωσταρά (πίσω από το Πνευματικό κέντρο Καλαμάτας ) καθημερινά 18:00 – 21:00. Οι ενδιαφερόμενες πρέπει να τηρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις : 
 1) Να είναι ενήλικες και μέχρι 30 ετών (18-30 ετών). 2) Να είναι μόνιμες κάτοικοι Καλαμάτας ή να σπουδάζουν σε σχολές της Καλαμάτας. Προαιρετικά προσόντα : 1) Να έχουν παρακολουθήσει μαθήματα χορού, θεάτρου, μουσικής, τραγουδιού, ή ΜΜΕ. 2) Να έχουν συμμετοχή σε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες ή καλλιτεχνικά σχήματα. 3) Να έχουν παρουσιάσει εκδηλώσεις. 4) Επιπλέον δράσεις σε πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες Αποστολή βιογραφικών μέχρι τη Δευτέρα 13/01/2020. Επίσης η Οργανωτική Επιτροπή και η Καρναβαλική Σύγκλητος του 8ου Καλαματιανού προσκαλεί τους ιδιοκτήτες των σχολών χορού ή εκπροσώπους τους, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν τη συμμετοχή τους. Η συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 20:00 στα γραφεία της Καρναβαλικής επιτροπής, Πανταζόπουλου κ Αναγνωσταρά (πίσω από το Πνευματικό κέντρο). Για περισσότερες πληροφορίες τηλέφωνο επικοινωνίας 27211 81030 (καθημερινά 18:00-21:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages