Kακοποίηση στη Μάνη: Με μεταδιδόμενο νόσημα ο ιερέας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Kακοποίηση στη Μάνη: Με μεταδιδόμενο νόσημα ο ιερέας

Kακοποίηση στη Μάνη: Με μεταδιδόμενο νόσημα ο ιερέας

Share This
Από σοβαρό λοιμώδες μεταδιδόμενο νόσημα φέρεται να πάσχει ο ιερέας που έχει προφυλακιστεί για την κακοποίηση ανήλικου κοριτσιού στη Μάνη.

Νέες πληροφορίες και εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού από ο ιερέα στη Μάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιερέας διαγνώστηκε με λοιμώδες μεταδιδόμενο νόσημα. Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος ιερές έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση κακοποίησης.
Το νόσημα διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ιερέας πριν την προφυλάκισή του στις φυλακές Τρίπολης όπου κρατείται.
 Σύμφωνα με δημοσίευμα του newsit.gr ο ιερέας πριν από δυο περίπου εβδομάδες ο μεταφέρθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού και πιο συγκεκριμένα στο νοσοκομείο των κρατουμένων, όπου και παρέμεινε για αρκετές μέρες. 
Οι γιατροί τον υπέβαλαν σε περαιτέρω εξετάσεις, προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα αρχικά ιατρικά ευρήματα, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τίποτα αρχικά για την κατάστασή του.
Η κράτηση του εκεί κρίθηκε σκόπιμη τόσο λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, όσο για λόγους προστασίας του από τους άλλους κρατούμενους, που είθισται να μην συγχωρούν ασελγείς πράξεις εις βάρος παιδιών.
Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, πριν από λίγες μέρες, επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους των γιατρών και έδειξαν ότι ο ιερέας πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας, από το οποίο θα μπορούσε να είχε μολυνθεί το 12χρονο κορίτσι. 
Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες, το παιδί χαίρει άκρας σωματικής υγείας.
Πιο συγκεκριμένα, η 12χρονη που έχει καταγγείλει τον ιερέα ότι την κακοποίησε σεξουαλικά, στις 8 Σεπτεμβρίου του 2018, είχε υποβληθεί εκτός από ψυχιατρικό έλεγχο και σε πλήρες εργαστηριακό έλεγχο σε νοσοκομείο των Πατρών, ο οποίος έδειξε ότι δεν αντιμετωπίζει παθολογικά προβλήματα υγείας. 
Το διάστημα που υποβλήθηκε σε ιατρικό έλεγχο διέμενε στις δομές του Χαμόγελου του Παιδιού που έχουν αναλάβει με εντολή εισαγγελέα την κηδεμονία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages