Νέος Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε.Δ.Ε.ο Καφαντάρης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Νέος Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε.Δ.Ε.ο Καφαντάρης

Νέος Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε.Δ.Ε.ο Καφαντάρης

Share This
Στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν για την εκλογή του νέου Δ.Σ. της  Κ.Ε.Δ.Ε. ο πρώην Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης εξελέγη στη θέση του Νέου Γενικού Γραμματέα της Κ.Ε.Δ.Ε., συνεχίζοντας τη θητεία του στο Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. και τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο. Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Καφαντάρης υπήρξε Α’ Αντιπρόεδρος και στην προηγούμενη θητεία του ανώτατου αυτοδιοικητικού οργάνου.
Η εκλογή του Δημήτρη Καφαντάρη στη θέση υψηλής ευθύνης του Γενικού Γραμματέα και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση της πλειοψηφούσας παράταξης, συνιστά σημαντική προσωπική αναγνώριση του έργου του, κατά την προηγούμενη θητεία του, στο Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. Ο Δημήτρης Καφαντάρης είναι ο μοναδικός Πελοποννήσιος αυτοδιοικητικός που συμμετέχει στο ανώτατο αυτοδιοικητικό όργανο των Δημάρχων της Ελλάδας.
«Ευχαριστώ τους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς που και σ’ αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση ανανέωσαν τη σχέση εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο μου, και με εξέλεξαν Γενικό Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Μια σχέση εμπιστοσύνης που οικοδομήθηκε από την προηγούμενη θητεία μου ως Α’ Αντιπρόεδρος του κορυφαίου συνδικαλιστικού μας οργάνου.
Η προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου μας, είναι ο απώτερος στόχος όλων των συναδέλφων αυτοδιοικητικών, που όλοι μαζί δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε τις τοπικές κοινωνίες με τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλες και όλους που με τίμησαν και σ’ αυτή την εκλογική διαδικασία. Υπόσχομαι ότι, για άλλη μια φορά θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου.»
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages