Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας προσέφερε τρόφιμα σε 95 οικογένειες - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας προσέφερε τρόφιμα σε 95 οικογένειες

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας προσέφερε τρόφιμα σε 95 οικογένειες

Share This
Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας, στα πλαίσια της συνεχής υποστήριξης των άπορων Τρίτεκνων οικογενειών που αποτελούν μέλη του, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο που διαθέτει προσέφερε σε 95 οικογένειες κρέας, πατάτες,φρούτα, καθαριστικά, γάλα, ζυμαρικά, και παιχνίδια τα οποία το προηγούμενο διάστημα είχε παραλάβει από επιχειρήσεις, εθελοντικές ομάδες καθώς και μεμονωμένους πολίτες. 
Σε δελτίο τύπου ο Σύλλογος αναφέρει: “Οι ανάγκες για στήριξη ήταν για περισσότερες οικογένειες ωστόσο είμαστε χαρούμενοι που προσφέραμε χαμόγελα σε μέλη μας που αυτές τις άγιες ημέρες περνούν δύσκολα. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλων στο έργο μας αλλά θα ήταν παράληψη να μην αναφερθούμε στην σημαντική στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Επίσης συνέδραμαν με τα προϊόντα τους τα S/M Σκλαβενίτης, η εξαγωγική εταιρία Papadimitriou, το κρεοπωλείο Φέστας, το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Καπνοβιομηχανίας Καρέλια και την εταιρία Ορυζόμυλοι Ωμέγα. Ο Πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Κορομηλάς ευχήθηκε στα μέλη που επισκέφτηκαν το παντοπωλείο καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένη η νέα χρονιά και υποσχέθηκε περισσότερη στήριξη των πιο αδύναμων μελών το 2020. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους πολυάριθμους εθελοντές του συλλόγου μας που βοήθησαν να γίνει η διανομή των παραπάνω ειδών.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages