Στην ΔΑΟΚ Μεσσηνίας ο έλεγχος του ΓΟΕΒ Παμίσου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στην ΔΑΟΚ Μεσσηνίας ο έλεγχος του ΓΟΕΒ Παμίσου

Στην ΔΑΟΚ Μεσσηνίας ο έλεγχος του ΓΟΕΒ Παμίσου

Share This
Στην ανασυγκρότηση του Δ.Σ. του ΓΟΕΒ Παμίσου, στη Μεσσηνία, προχώρησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με σχετική απόφασή του. Σύμφωνα με την εν λόγω απόφαση, η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΟΕΒ Παμίσου είναι η εξής:
 -Κυριακή Αρχοντάκη γεωπόνος, υπάλληλος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Μεσσηνίας (αναπληρωτής Δημήτριος Μουρδουκούτας γεωπόνος, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας Π.Ε. Μεσσηνίας). -Ανδρέας Κρασσακόπουλος γεωπόνος, υπάλληλος της ΔΑΟΚ Μεσσηνίας (αναπληρωτής Γεώργιος Πράττης γεωπόνος, υπάλληλος της ΔΑΟΚ Μεσσηνίας) -Κωνσταντίνα Μαραβά πολιτικός μηχανικός, υπάλληλος της ΔιεύθυνσηςΤεχνικών Εργων Μεσσηνίας (αναπληρωτής Κωνσταντίνος Αδαμόπουλος ηλεκτρολόγος μηχανικός υπάλληλος της ΔιεύθυνσηςΤεχνικών Εργων Μεσσηνίας) -Κυριάκος Μπεχράκης πολιτικός μηχανικός, υπάλληλος της ΔιεύθυνσηςΤεχνικών Εργων Μεσσηνίας (αναπληρωτής Χρήστος Τζουμελέας τοπογράφος μηχανικός, υπάλληλος της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων Μεσσηνίας) -Παναγιώτης Τζαβάρας, προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Μεσσηνίας (αναπληρωτής Παναγιώτης Κουφόγιαννης, προϊστάμενος του Τμήματος Οικονομικής Υποστήριξης Προσόδων και Περιουσίας Μεσσηνίας). Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε η Κυριακή Αρχοντάκη και αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Κρασσακόπουλος.
 “Βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη εργολαβίες. Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, το καλύτερο δυνατό” σημείωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, εξηγώντας ότι η λογική στην οποία στηρίχθηκε η ανασυγκρότηση του σώματος επέβαλε ο έλεγχος του έργου του ΓΟΕΒ να γίνεται από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και ο πρόεδρος να είναι γεωπόνος: “Οι γεωπόνοι έχουν την ευθύνη της διαχείρισης και της επαφής με τους αγρότες λόγω αντικειμένου της εργασίας τους και επιστημονικής γνώσης, όμως τη συντήρηση των υποδομών θα την κάνει η Διεύθυνση Τεχνικών Εργων” επισήμανε ο περιφερειάρχης, ο οποίος γνωστοποίησε ότι ο εν λόγω οργανισμός “θα πάρει και άλλα χρήματα από το ΕΣΠΑ, ώστε πολύ σύντομα να έχει πλήρως ανασυγκροτηθεί”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages