ΣΤΟ ΠΟΔΙ όλα...για το Καλαμάτα–Ριζόμυλος–Πύλος–Μεθώνη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΤΟ ΠΟΔΙ όλα...για το Καλαμάτα–Ριζόμυλος–Πύλος–Μεθώνη

ΣΤΟ ΠΟΔΙ όλα...για το Καλαμάτα–Ριζόμυλος–Πύλος–Μεθώνη

Share This
Όλα στον… αέρα για τον δρόμο Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη, καθώς μέρα με την ημέρα τα αδιευκρίνιστα σημεία μοιάζουν περισσότερα. Αδιευκρίνιστα όσον αφορά τις επιλογές, που φέρεται να προκρίνονται από την πλευρά των υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Υποδομών, που χωρίς πειστικές απαντήσεις ακυρώνουν τις δικές τους προηγούμενες αποφάσεις, που είχαν ληφθεί για την παραλιακή χάραξη, η οποία μάλιστα είχε όλες τις εγκρίσεις. Κανείς με βεβαιότητα δεν μπορεί να πει τι θα γίνει με την πρόταση που φαίνεται να προωθείται για την αναβάθμιση του υφιστάμενου δρόμου μέχρι το Ριζόμυλο με κάποιες βελτιώσεις, πότε θα δοθούν οι περιβαλλοντικές εγκρίσεις και άλλα πολλά σημεία που παραμένουν μέχρι τώρα άγνωστα.

Σε αυτό το πλαίσιο και με αυτό το φόντο μιας λύσης που μοιάζει να προκρίνεται χωρίς καν να έχει παρουσιαστεί στις εμπλεκόμενες πλευρές και την αυτοδιοίκηση, η αντίδραση από την πλευρά της Περιφέρειας είναι μεγάλη. Ο Παναγιώτης Νίκας… κάρφωσε τις ακολουθούμενες ενέργειες που προκρίνουν μια χάραξη που δεν υπάρχει – παρά μια γραμμή επάνω στον χάρτη όπως χαρακτηριστικά σημείωσε – ενώ έβαλε κατά όσων προωθούν μια λύση με χαρακτηριστικά που δεν συνδυάζονται με την κάλυψη των αναγκών των περιοχών.

Μέσα σε όλα και οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και του τεχνικού επιμελητηρίου. Άκρως χαρακτηριστικά τα όσα επισημάνθηκαν για τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών αλλά και για τα χαρακτηριστικά του δρόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages