Μόνιμοι υπάλληλοι στη ΔΕΥΑ Καλαμάτας σε ρυθμούς δουλειάς - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS
Μόνιμοι υπάλληλοι στη ΔΕΥΑ Καλαμάτας σε ρυθμούς δουλειάς

Μόνιμοι υπάλληλοι στη ΔΕΥΑ Καλαμάτας σε ρυθμούς δουλειάς

Share This
Ανέλαβαν υπηρεσία στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Καλαμάτας, σήμερα Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, εννέα νέοι μόνιμοι υπάλληλοι, οι οποίοι προσελήφθησαν ως επιτυχόντες στο πλαίσιο της Προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ. Η ανάληψη υπηρεσίας εκ μέρους των νέων μελών του προσωπικού της ΔΕΥΑΚ έγινε παρουσία του Δημάρχου και Προέδρου του ΔΣ της Επιχείρησης Θανάση Βασιλόπουλου, του Γενικού Διευθυντή και άλλων στελεχών της Επιχείρησης.
Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος ΔΣ της ΔΕΥΑΚ καλωσόρισε τους νέους υπαλλήλους, επισημαίνοντας τη σημασία ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της Επιχείρησης, η οποία παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες σε όλη την περιφέρεια του Δήμου Καλαμάτας. Επίσης, τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, επισημαίνοντας την ανάγκη συνεργασίας στο πλαίσιο ενός οργανισμού κοινής ωφέλειας, όπως η ΔΕΥΑΚ.
Οι νέοι υπάλληλοι, που επελέγησαν από το ΑΣΕΠ στο πλαίσιο της προαναφερθείσας Προκήρυξης και ανέλαβαν υπηρεσία, είναι οι ακόλουθοι:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
Αναστασόπουλος ΓεράσιμοςΕργάτης
Αντωνόπουλος ΛεωνίδαςΤεχνίτης υδραυλικός
Γιαννακόπουλος ΧρήστοςΕργάτης
Ζαχαρόπουλος ΑλέξανδροςΤεχνίτης υδραυλικός
Κορκόκιος ΚοσμάςΒοηθός τεχνίτη υδραυλικού
Μπάκας ΑθανάσιοςΗλεκτροσυγκολλητής
Παναγόπουλος ΗλίαςΤεχνίτης υδραυλικός
Σάμιος ΠαναγιώτηςΕργάτης
Τσαμπούρης ΧρήστοςΧειριστής μηχανημάτων έργου

Απομένει η πρόσληψη ενός διοικητικού υπαλλήλου και δύο μηχανικών ΠΕ, διότι οι επιτυχόντες στις αντίστοιχες θέσεις δεν απεδέχθησαν το διορισμό και έχει ζητηθεί αντικατάσταση, καθώς και ενός μηχανοτεχνίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages