Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Μεσσηνία

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Μεσσηνία

Share This
Συνελήφθη, χθες (12.11.2019) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Συνελήφθη, χθες (12.11.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθη, χθες (12.11.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 56χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε αποθήκη ιδιοκτησία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -10,2- γραμμαρίων.
Συνελήφθησαν, χθες (12.11.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, μπήκαν σε οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη μία (1) οικία.
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, που είχαν γίνει την 9.11.2019 σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Πύλου – Νέστορος Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος 27χρονου ημεδαπού, για κλοπή, ενώ αυτές περιλαμβάνουν και άγνωστους συνεργούς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages