ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΕΣΠΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΕΣΠΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΕΣΠΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Share This
“Θα κάνουμε ο,τιδήποτε μπορούμε για να μη χαθούν τα 68,5 εκατομμύρια ευρώ της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου” τόνισε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, πρόσφατα στην Τρίπολη.
Η πιο πάνω αναφορά του περιφερειάρχη έγινε με αφορμή ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με το πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, μεθαύριο Τετάρτη:
“Συζητάμε την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαλλοτρίωσης, μια διαδικασία που έχει σχέση με δικαστήρια και για την οποία πρέπει να προβούμε σε συγκεκριμένες, τυπικές, νομικές ενέργειες” δήλωσε ο Π. Νίκας, παρατηρώντας την ίδια στιγμή:
“Το δυστύχημα είναι ότι με τη διαδικασία του ανταγωνιστικού διαλόγου δεν επέλεξε η Περιφέρεια τους όρους διαχείρισης των απορριμμάτων. Διαπιστώθηκε ότι ο ιδιώτης, με δικαστικές αποφάσεις, είχε δεσμεύσει χώρους που δεν ανήκαν στους ιδιοκτήτες που νόμιζε. Και η προηγούμενη κυβέρνηση, γιατί έχουν υπογραφεί οι σχετικές αποφάσεις, έκρινε -δεν νομίζω ότι μπορούσε να κάνει κάτι άλλο- ότι πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία των επιτάξεων – απαλλοτριώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages