ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Σκάλα! Σκότωσε τον άνδρα της με καυτό νερό και εργαλείο κουζίνας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Σκάλα! Σκότωσε τον άνδρα της με καυτό νερό και εργαλείο κουζίνας

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στη Σκάλα! Σκότωσε τον άνδρα της με καυτό νερό και εργαλείο κουζίνας

Share This
Συγκλονισμένο για μια ακόμη φορά το πανελλήνιο, παρακολουθεί από χθες το μεσημέρι την εξέλιξη μιας οικογενειακής τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στη Σκάλα Μεσσηνίας. Μια γυναίκα 68 ετών έριξε καυτό νερό από κατσαρόλα και με ξύλινο πλάστη χτύπησε τον 73χρονο σύζυγό της ο οποίος κατέληξε λίγες ώρες αργότερα στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, δίνοντας τις διαστάσεις μιας ανείπωτης τραγωδίας.Αίσθηση, προκαλούν οι αποκλειστικές δηλώσεις στην τηλεόραση BEST του νεαρού ο οποίος πήγε την 68χρονη στο αστυνομικό τμήμα του Μελιγαλά για να παραδοθεί, όταν αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της κατάστασης. Η γυναίκα, κατέβηκε από το σπίτι σε σχετικά ψύχραιμη κατάσταση, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, αναζητώντας κάποιον να την μεταφέρει στο τμήμα.
Οι κάτοικοι της περιοχής, συγκλονισμένοι, δεν μπορούσαν να πιστέψουν το μέγεθος της τραγωδίας και τις διαστάσεις που τείνει να πάρει, δεδομένου ότι ο γιος της οικογένειας, μεταφέρθηκε και αυτός, στο Νοσοκομείο καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, ενώ όλοι, έκαναν λόγο για μια ήσυχη οικογένεια, η οποία δεν είχε δώσει αφορμή για σχόλια…
Αυτό δυστυχώς και… στη Μεσσηνία, δεν είναι το πρώτο συμβάν, με τον προβληματισμό για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας να παίρνουν διαστάσεις… μάστιγας.
H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 68χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία σε βάρος 73χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, η 68χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 73χρονο για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, του έριξε καυτό νερό σε μέρη του σώματος του, προκαλώντας του εγκαύματα και εν συνεχεία τον χτύπησε με ξύλινο αντικείμενο, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε. Ο 73χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες εξέπνευσε. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages