ΑΛΛΑΓΗ του κανονισμού λειτουργίας του Πε.Συ. ζητά ο Πετράκος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΛΛΑΓΗ του κανονισμού λειτουργίας του Πε.Συ. ζητά ο Πετράκος

ΑΛΛΑΓΗ του κανονισμού λειτουργίας του Πε.Συ. ζητά ο Πετράκος

Share This
Πρόταση ένταξης θέματος συζήτησης προ ημερησίας διάταξης στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα Μερική τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας του Πε.Συ. ζητά η παράταξη Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου. Στην πρότασή τους οι Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας αναφέρουν:
“Κύριε Πρόεδρε, κύριε Περιφερειάρχη,
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
Η αρνητική εμπειρία των δύο πρώτων συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου που είχε ως αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθούν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, επιβάλλει κατά τη γνώμη μας την άμεση και μερική τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας ώστε να γίνει πιο παραγωγικό το Περιφερειακό Συμβούλιο. Συγκεκριμένα προτείνουμε: 1) Να τροποποιηθεί η διάταξη που αναφέρει ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο μετά τη λήξη της χρονικής διάρκειας των τεσσάρων ωρών συνεδρίασης μπορεί να παρατείνει τις εργασίες του μόνο κατά μία ώρα. Αντί μίας ώρας προτείνουμε την εξής διατύπωση: «Το Περιφερειακό Συμβούλιο μπορεί  να παρατείνει τις εργασίες της συνεδρίασής του όσες ώρες κρίνει αναγκαίο», 2) Στη συνεχιζόμενη συνεδρίαση να δύναται το Περιφερειακό Συμβούλιο να αποφασίζει πέραν της κανονικής διάρκειας της τρίωρης συνεδρίασης να παρατείνει τις εργασίες του και για άλλες δύο ώρες.
Για το σκοπό αυτό θεωρούμε σκόπιμο κύριε Πρόεδρε να συγκαλέσετε την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 δύο ώρες πριν την έναρξη της συνεδρίασης σύσκεψη με τους επικεφαλείς των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages