Βασιλόπουλος: “Ατυχες οι δηλώσεις Αθανασόπουλου – Όποιος δεν συμφωνεί, δεν μπορεί να βρίσκεται σε θέση ευθύνης” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Βασιλόπουλος: “Ατυχες οι δηλώσεις Αθανασόπουλου – Όποιος δεν συμφωνεί, δεν μπορεί να βρίσκεται σε θέση ευθύνης”

Βασιλόπουλος: “Ατυχες οι δηλώσεις Αθανασόπουλου – Όποιος δεν συμφωνεί, δεν μπορεί να βρίσκεται σε θέση ευθύνης”

Share This
Και… ξαφνικά μέσα σε όλα και στο θέμα που έχει να κάνει με τους μετανάστες που έφθασαν χθες βράδυ στο λιμάνι της Καλαμάτας προέκυψε και θέμα με τις δηλώσεις του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Κώστα Αθανασόπουλου.
Ο κ. Αθανασόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε:
“…από την άλλη πλευρά αισθάνομαι και το μέγεθος της ευθύνης των όσων εμπλέκονται υπό την έννοια του ότι ενδέχεται ο μη γένοιτο να συμβεί κάποιο ατύχημα, εκεί γεννάται το ερώτημα ποιος φταίει; και επειδή προσωπικά εγώ ως Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου δεν φταίω δηλώνω απερίφραστα ότι μετά τη λήξη αυτού του φαινομένου του σημερινού, οι αποθήκες σφραγίζονται και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να τις παραβιάσει. Εκτός και του παραδώσω τα κλειδιά και την υπεύθυνη δήλωση ότι θα είναι υπεύθυνος. Στα δικαστήρια δεν ξανά πάω κατηγορούμενος για ευθύνες που δεν έχω. Κατά συνέπεια, το κεφάλαιο αποθήκες του λιμενικού ταμείου θεωρείται λήξαν…”
Όμως, δεν σταμάτησε εδώ και προχώρησε ένα βήμα παραπάνω:
“…να αναλογιστούν τους κινδύνους που επικρέμονται πίσω από τα σχέδια εκείνων που προγραμματίζουν την Ελλάδα να βρεθεί κάποια στιγμή σε μια δύσκολη θέση που δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. και κλείνω λέγοντας όταν η Κύπρος εκαίγετο όλοι αυτοί δεν μας συμπαραστάθησαν, εμείς περάσαμε μεγαλύτερα δράματα στην Κύπρο, αλλά λόγω αλληλεγγύης θρησκευτικής ή οτιδήποτε άλλο μείναμε μόνοι μας. Κατά συνέπεια ας αγωνιστούν κι αυτοί μόνοι τους για να επιβιώσουν”.
Μετά από αυτά άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου ο οποίος σε ανάρτησή του χαρακτήρισε ατυχέστατες τις δηλώσεις του κ. Αθανασόπουλου και… έδειξε τον δρόμο σε όποιον δεν συμφωνεί ή επιθυμεί να ακολουθήσει άλλη πολιτική. Αναλυτικά σημειώνεται:
“Οι ατυχέστατες δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου κ. Κώστα Αθανασόπουλου απηχούν προσωπικές του απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν θέση που υιοθετεί η Δημοτική Αρχή.
Είναι σαφές ότι οι όποιες αποφάσεις αρμοδιότητας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας αλλά και όλων των Νομικών Προσώπων του Δήμου μας λαμβάνονται σε συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο.
Προφανώς όποιος από τους συμβούλους δε συμφωνεί ή επιθυμεί να ακολουθήσει διαφορετική, προσωπική, πολιτική δεν μπορεί να βρίσκεται σε θέση ευθύνης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages