Στην Καλαμάτα ο Πρωθυπουργός - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS
Στην Καλαμάτα ο Πρωθυπουργός

Στην Καλαμάτα ο Πρωθυπουργός

Share This
Στην Καλαμάτα αναμένεται να βρεθεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο 19 Οκτωβρίου. Στην παρουσία του στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα – όπου θα βρεθεί για πρώτη φορά ως Πρωθυπουργός – πρόκειται να στείλει το δικό του μήνυμα για τα βήματα στην οικονομία και τις πολιτικές γύρω από την επιχειρηματικότητα με έμφαση στις επενδύσεις, ως ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.
Είναι δε σημαντικό πως οι επενδύσεις θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή.
Την όλη πρωτοβουλία για την σημαντική αυτή εκδήλωση τρέχει εδώ και καιρό με μεθοδικό τρόπο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και Πρόεδρος του Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, Βαγγέλης Ξυγκώρος. Φυσικά από τον τίτλο της και μόνο συμπεραίνει κανείς αντλώντας τρεις λέξεις, “επενδύσεις, ανάπτυξη, δουλειές” το στίγμα που πρόκειται να δώσει ο Πρωθυπουργός.
Και φυσικά “το παράδειγμα της Costa Navarino στη Μεσσηνία” ως άξονας δίνει μια σημαντική κατεύθυνση για τα όσα θα ειπωθούν και για το νομό.
Σε αυτό το όραμα του αείμνηστου Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου που έγινε πραγματικότητα και που σήμερα τρέχει με ενέργεια και δυναμική ο γιος του Αχιλλέας. Ένα όραμα σε μια επένδυση που έβγαλε τη Μεσσηνία από την… απομόνωση και την ενέταξε στους πιο δυναμικούς προορισμούς παγκοσμίως, με συνεπακόλουθη την θετική επίδραση και συμβολή στην τοπική οικονομία.
Ακολούθως με βάση το μέχρι γνωστό πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη θα μεταβεί στην Καρδαμύλη όπου και εκεί αναμένεται να εγκαινιάσει την ανακαινισμένη οικία του Πάτρικ Λι Φέρμορ.
Όπως είναι φυσικό η παρουσία του Πρωθυπουργού στην Πελοπόννησο και την Καλαμάτα αποτελεί σημείο αναφοράς και για τα πολιτικά μηνύματα που πρόκειται να εξαχθούν πέρα από το κεντρικό πεδίο, και, στην αυτοδιοικητική σκηνή και φυσικά στα όσα προγραμματίζονται για τη Μεσσηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages