ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-1. Μπορούσε την νίκη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-1. Μπορούσε την νίκη

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-1. Μπορούσε την νίκη

Share This
Η Καλαμάτα δεν κατάφερε να νικήσει την Νίκη Βόλπυ στο ουδέτερο γήπεδο της Φιλιππούπολης, φέρνοντας ισοπαλία με 1-1 αλλά συνεχίζει στην κορυφή και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για την τοπική μας ομάδα.
Η ομάδα του Ισαάκ Χοβέ, παρότι προηγήθηκε με τον Ροχάνο στο 52’ με κεφαλιά, έχοντας μπει καλύτερα στο δεύτερο μέρος μετά το μέτριο πρώτο, ισοφαρίστηκε με πέναλτι της Καλαμάτας, με το οποίο έγινε το 1-1 στο 70’.
Από κει και πέρα, η Νίκη στάθηκε τυχερή στο 90’ σε διπλή ευκαιρία της Καλαμάτας.
Σε ό,τι αφορά τη διαιτησία έδωσε την εντύπωση με τα φάουλ που έδινε ότι ήθελε να σπρώξει την Νίκη στα τελευταία λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι για σπρώξιμο του Μπάμπη μετά το 1-1
Η διάταξη των ομάδων
Για τη Νίκη κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Αποστολίδης, οι δύο πλάγιοι οπισθοφύλακες οι Κ. Κυριακίδης και Βοσνιάδης και σέντερ μπακ οι Μπαλάφας και Αλιατίδης. Ρόλο αμυντικών μέσων είχαν οι Καμπαγέρο και Ντομίνγκεθ, δεκαριού ο Λούκας Γκαρσία, και εξτρέμ οι Τσιώλης και Κρουθ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης τοποθετήθηκε ο Ροχάνο.
Για την Καλαμάτα στην άμυνα μπροστά από τον γκολκήπερ Στεφανάκο ήταν οι Τσουβαλτσίδης (δεξί μπακ), Ιντζίδης, Μάκος (στόπερ), Γαλούπης (αριστερό μπακ). Ζαχαρόπουλος και Μπάμπης είχαν ανασταλτικό ρόλο στη μεσαία γραμμή, ο Οσμάναγκιτς έπαιζε μπροστά τους, ενώ οι Βουκμίροβιτς (αριστερά) και Στεργίδης (δεξιά) τοποθετήθηκαν στα πλάγια, ενώ φορ ήταν ο Κουϊρουκίδης.
Το πρώτο μέρος
Ενώ η Νίκη άσκησε μεγάλη πίεση από το πρώτο λεπτό, η Καλαμάτα ήταν αυτή που δημιούργησε και ευτυχώς έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, με το σουτ του Βουκμίροβιτς να καταλήγει στο δοκάρι στο 5’. Είχε προηγηθεί στο 1’ η επέμβαση σε κόρνερ του Στεφανάκου, που γλίτωσε το αυτογκόλ μετά από κόντρα του Ιντζίδη σε σέντρα-σουτ του Κρουθ.
Στο 21’ το πλασέ του Κουϊρουκίδη ήταν αδύναμο και δεν ανησύχησε, ενώ στο 36’ η Νίκη έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία. Ο Λούκας Γκαρσία τροφοδότησε τον Κρουθ, που μπήκε ταχύτατα στην περιοχή και έκανε το διαγώνιο σουτ ελάχιστα έξω από την εστία. Τελευταία αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος αυτή του 44’, όταν ο Κουϊρουκίδης τελείωσε άσχημα τη φάση, ενώ σε θέση για γκολ.
Να σημειωθεί ότι η Νίκη ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος με δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών των Μπαλάφα και Κ. Κυριακίδη, με συνέπεια ο Καμπαγέρο να αναγκαστεί να πάει στην άμυνα δίπλα στον Αλιατίδη από το 44’ και μετά.
Γρήγορο γκολ για τη Νίκη στην επανάληψη
Στο 52’ ο Ροχάνο με μία φοβερή κεφαλιά σα .. σουτ μετά από κόρνερ του Κρουθ έκανε το 1-0, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία της αντίπαλης εστίας και έδωσε το έναυσμα για τρελούς πανηγυρισμούς.  Ο Αργεντινός killer είχε ήδη κάνει την πρώτη του τελική προσπάθεια σε επανάληψη στο 47’ με σουτ που βρήκε σε αντίπαλο αμυντικό. Κι ενώ η Νίκη ήλεγχε το ματς, έχοντας τον ενθουσιασμό από το υπέρ της αποτέλεσμα και η Καλαμάτα δεν απειλούσε, δυστυχώς, στο 70’ έγινε η ζημιά, με τον Βοσνιάδη ν’ ανατρέπει τον Στεργίδη εντός περιοχής. Ο φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία για την ισοφάριση και δεν την άφησαν να πάει χαμένη, αφού ο Οσμάναγκιτς νίκησε τον Αποστολίδη και έγραψε το 1-1.
Από κει και πέρα οι τυπικά γηπεδούχοι φάνηκαν επηρεασμένοι και στο τέλος παραλίγο να χάσουν το ματς, αφού πρώτα ο Ροχάνο είχε δύο τελικές προσπάθειες άστοχες με σουτ και κεφαλιά στο 84’ και το 85’. Συγκεκριμένα στο 90’ ο Αποστολίδης έσωσε την ομάδα του σε σουτ του Τσουβαλτσίδη, που κατευθυνόταν στη δεξιά του γωνία, ενώ στη συνέχεια της ο Μάκος έκανε κεφαλιά που πέρασε άουτ.
ΝΙΚΗ: Αποστολίδης, Κ. Κυριακίδης (44’ λ. τρ. Ιορδανίδης), Βοσνιάδης (λ. τρ. 76’ Σ. Κυριακίδης), Μπαλάφας (16’ λ. τρ. Παγώνης), Αλιατίδης, Καμπαγέρο, Ντομίγκεθ, Κρουθ, Τσιώλης, Λούκας Γκαρσία, Ροχάνο
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης, Ζαχαρόπουλος (60’ Ράκιτς), Μάκος, Ιντζίδης, Γαλούπης, Μπάμπης, Στεργίδης, Κουϊρουκίδης (78’ Δήμος), Οσμάναγκιτς, Βουκμίροβιτς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages