ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Share This
Συνελήφθη, χθες (17.9.2019), το μεσημέρι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και του Τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας, 60χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Ειδικότερα, χθες (17.9.2019) το μεσημέρι, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και του Τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 60χρονο, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, γιατί κατείχε ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -30- γραμμαρίων. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ανωτέρω, καθώς και σε αύλειο χώρο αυτής, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -17- δενδρύλλια κάνναβης καθώς και ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -42- γραμμαρίων Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας
Συνελήφθη, χθες (17.9.2019), το απόγευμα στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 75χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και για καταδικαστικά έγγραφα.
Ειδικότερα, χθες (17.9.2019) το μεσημέρι, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας σε έρευνα που διενήργησαν στην οικία του 75χρονου και σε αύλειο χώρο αυτής, βρήκαν και κατέσχεσαν δεκατέσσερα (14) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως -3,5- μέτρων, καθώς και ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -26- γραμμαρίων.
Όπως, επιπλέον, προέκυψε σε βάρος του 75χρονου εκκρεμούσαν πέντε καταδικαστικές αποφάσεις Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παραβάσεις των νομοθεσιών περί παιγνίων, δημοσίων εσόδων και υγειονομικών διατάξεων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages