ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:"ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΚΑΡΒΕΛΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:"ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΚΑΡΒΕΛΑ

ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:"ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΚΑΡΒΕΛΑ

Share This
 "ΣΙΩΠΟΥΝ "ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ - ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

 Και ενώ από την πλευρά του δήμου Πύλου - Νέστορος Παν.Καρβέλα και των βουλευτών του νομού επικρατεί απόλυτη σιωπή για τα επερχόμενα λουκέτα των υποκαταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς σε Χώρα και Μεθώνη  ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης αντιδρά στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας στα Φιλιατρά και άρχισε σειρά επαφών με υψηλά στελέχη του τραπεζικού ιδρύματος για την ματαίωση του λουκέτου που έχει προγραμματισθεί γιά το αμέσως προσεχές διάστημα

Σε ανακοίνωση του δημάρχου  Τριφυλίας  αναφέρονται τα εξής :
«Οι πληροφορίες, σχετικά με το επικείμενο "λουκέτο" στο Υποκατάστημα Φιλιατρών της Τράπεζας Πειραιώς και με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την πόλη και τους κατοίκους της, ήταν η αφορμή για την προχθεσινή μου συνάντηση με τον περιφερειακό διευθυντή του άνω τραπεζικού ιδρύματος, κύριο Ανδρέα Σταυρόπουλο.
Σε συζήτηση, λοιπόν, που είχα μαζί του, τον ενημέρωσα πως, για μια κατ' εξοχήν αγροτική περιοχή, όπως αυτή των Φιλιατρών (που οι συναλλαγές είναι πολλές και σε καθημερινή βάση) και με δεδομένο ότι είναι το μοναδικό τραπεζικό υποκατάστημα που είναι σε λειτουργία αυτή τη στιγμή στην πόλη, κάτι τέτοιο θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα, όσον αφορά στην εξυπηρέτηση των πολιτών και κυρίως των αγροτών.
Επίσης, να μην ξεχνάμε και εκείνους τους συνταξιούχους (υπερήλικες, ανήμπορους ή μόνους), οι οποίοι (εκ των πραγμάτων) αδυνατούν να εξυπηρετηθούν μέσω ΑΤΜ ή ηλεκτρονικά.
Δίκαια, όπως του ανέφερα, οι κάτοικοι των Φιλιατρών δηλώνουν πως αισθάνονται "πολίτες β' κατηγορίας" και αδυνατούν να κατανοήσουν το σκεπτικό μιας τέτοιας απόφασης, καθώς και το ενδεχόμενο, να αναγκαστούν στο άμεσο μέλλον να "ξενιτεύονται", προκειμένου να διεκπεραιώσουν μια οποιαδήποτε απλή τραπεζική συναλλαγή τους.
Απαιτούν, επομένως, και όχι επαιτούν, οι φορολογούμενοι πολίτες των Φιλιατρών, το αυτονόητο.
Δίκαιη και ίση μεταχείριση, με τους κατοίκους των όμορων Δ.Ε. του Δήμου μας, όπως της Κυπαρισσίας και των Γαργαλιάνων.
Θέλω να ελπίζω πως, μετά τη συνάντησή μας αυτή, η διοίκηση του άνω τραπεζικού ιδρύματος, θα δείξει την ευαισθησία που χρειάζεται, παραμερίζοντας τις λογιστικές λογικές και δίνοντας λύση, στο πρόβλημα που έχει προκύψει». newsmessinia blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages