ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα στην σύσκεψη για τα πυρηνελαιουργεία! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα στην σύσκεψη για τα πυρηνελαιουργεία!

ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα στην σύσκεψη για τα πυρηνελαιουργεία!

Share This
Αυστηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε σήμερα από την Καλαμάτα ο Π. Νίκας στην πρωινή σύσκεψη που έγινε στην Π.Ε. Μεσσηνίας με αντικείμενο τη λειτουργία των πυρηνελαιουρ
γείων. Σε μια ξεκάθαρη τοποθέτηση ο κ. Νίκας δεν άφησε περιθώριο παρερμηνειών τονίζοντας πως προέχει η υγεία του κόσμου. Μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Αγώνας να μην έχουμε τις καταστάσεις που είχαμε τα τελευταία χρόνια. Αυτό οποίο προέχει είναι η υγεία του κόσμου. Τελεία και παύλα. Εάν δεν μπορούμε να προστατέψουμε την υγεία δεν χρειάζεται να έχουμε πυρηνελαιουργεία, δεν χρειάζεται να έχουμε δραστηριότητες οι οποίες φορτώνουν τον κόσμο με προβλήματα. Υπάρχει ο νόμος ατελής ή τέλειος, ατελής είναι, υπάρχουν πολλές εμπλεκόμενες υπηρεσίες στο θέμα.. Έδωσα σαφείς οδηγίες στους τρεις αντιπεριφερειάρχες που εμπλέκονται. Η υπηρεσία Περιβάλλοντος να κάνει συνεχείς ελέγχους να επιβάλλει τα ανώτερα προβλεπόμενα πρόστιμα, συνεχείς και χωρίς προειδοποίηση. Αν κάποιος αποπειραθεί να μην αφήσει την υπηρεσία μέσα να μπει και να κάνει έλεγχο πρέπει να ειδοποιηθεί αμέσως ο εισαγγελέας και η αστυνομία. Αμέσως… Διότι παρατηρήθηκαν φαινόμενα να μην αφήνουν τις υπηρεσίες να ελέγξουν και ούτε γάτα ούτε ζημιά..»
Να σημειωθεί ότι οι φωνές Νίκα λίγο μετά την σύσκεψη με τους πυρηνελαιουργούς στην σύσκεψη με υπηρεσιακούς και άλλους παράγοντες ακούστηκαν σε… όλο τον όροφο. “Κάθε μέρα ανακαλύπτω σκελετούς από τις… ντουλάπες. Δυστυχία, 9 χρόνια ανακαλύπτω και κάτι. Τελεία και παύλα βάλτε τάξη” μεταξύ άλλων ακούστηκαν φανερό του… μπάχαλου που βρίσκει ο Περιφερειάρχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages