Καλαμάτα στο φιλικό 4-0 με την Εράνη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 Καλαμάτα στο φιλικό 4-0 με την Εράνη

Καλαμάτα στο φιλικό 4-0 με την Εράνη

Share This
Η Καλαμάτα μπήκε στο παιχνίδι με τα Φιλιατρά έχοντας στο μυαλό και την εικόνα που θα έπρεπε να παρουσιάσουν οι παίκτες της και το σκορ που θα έπρεπε να επιδιώξουν εκμεταλευόμενοι τις τελικές προσπάθειες που θα έχουν. Τα στοιχεία του πρώτου μέρους έδειξαν καλή κυκλοφορία, θέληση και πάθος για διάκριση και κυρίως αποτελεσματικότητα στον τελικό στόχο


Μόλις στο 3´ ο Στεργίδης μπήκε από δεξιά αναγκάζοντας τον αντίπαλοι του να τον ανατρέψει, πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Κουϊρουκίδης για να μπει η Καλαμάτα μπροστά στο σκορ. Στο 13´αναγκαστική αλλαγή για τον Αλεξόπουλο που χτύπησε στο φρύδι και χρειάστηκε να του τοποθετηθούν τέσσερα ράμματα. Στο 17´ ο Ιντζίδης μέσα από την περιοχή έκανε ένα απ’ευθείας σουτ για να στείλει την μπάλα προς την εστία της Εράνης και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μην αιφνιδιάζεται. Σέντρα του Γαλούπη από δεξιά ξεχασμένος ο Στεργίδης από το ύψος του πέναλτι στέλνει την μπάλα άουτ στο 22´.


Στο 24´ ωραία συνεργασία του Vukmirovic με τον Κουϊρουκίδη ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 2 για την Μαύρη Θύελλα. Στο 29´ ωραίο σουτ του Γεωργόπουλου έξω από την περιοχή αναγκάζει τον Αλεξανδρόπουλο σε μια δύσκολη απόκρουση. Δεύτερο πέναλτι στο 39´για την ομάδα μας σε χέρι του Γεωργίου μέσα στην περιοχή εκτελεί ο Στεργίδης για να αποκρούσει ο Αλεξανδρόπουλος στην συνέχεια ο Κουϊρουκίδης κάνει χατ τρικ και ο δείκτης του σκορ ανεβαίνει στο 3 – 0. Το ημίχρονο κλήσει με τον Γεωργόπουλο να κάνει τέσσερα τα γκολ μας μετά από ωραίο συνδιασμό Vukmirovic – Κουϊροκίδη και του σκόρερ.


Στην επανάληψη ο Rakic στο 47´έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι του εισελθόντα Σωτήρη Λυμπερόπουλου. Η πρώτη καλή στιγμή για την Εράνη καταγράφεται στο 50´ με πρωταγωνιστή τον Βέλη το σουτ του οποίου δεν κατέληξε στα δίχτυα του Πάντου που απέκρουσε. Πάλι η Εράνη απειλεί μετά από κεφαλιά του David στο 53´ ύστερα από κόρνερ του Βέλη.


ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ( ΚΩΣΤΑΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ) Αλεξανδρόπουλος Μπουρδέκας Ανδρώνης Παπαγεωργίου Χάρμπας Ασημακόπουλος. Πέππας Χαραλαμπόπουλος Βλαχόπουλος Βέλλης. Έπαιξαν και οι Λαμπρόπουλος , Γιαννακόπουλος, David, Μιχαλακόπουλος,Τσοροβάς.


Π.Σ. ‘’ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘’ ( ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΟΥΖΑΣ ) 23. Πάντος (60´ Στεφανάκος) 2. Τσουβαλτζίδης (60´Γκελγκέϊρα) 3. Γαλούπης 4. Τσιβελεκίδης (80´Δήμος) 39. Ιντζίδης 8. Ζαχαρόπουλος (58´Μπάμπης) 87. Jokic 10. Vukmirovic ( 80´ Sampson) 7. Στεργίδης ( 80´Ακριστινέϊ ) 33. Κουϊρουκίδης (46´Rakic) 17. Αλεξόπουλος (ανάγκ. αλλαγή 13´Γεωργόπουλος 63´Καζβιρόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages