Ορκίστηκε Περιφερειάρχης ο Παναγιώτης Νίκας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ορκίστηκε Περιφερειάρχης ο Παναγιώτης Νίκας

Ορκίστηκε Περιφερειάρχης ο Παναγιώτης Νίκας

Share This
Αλλάζει σελίδα η Πελοπόννησος. Σήμερα στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, ορκίστηκε Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Παναγιώτης Νίκας και το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Οι προκλήσεις πολλές, με τον νέο Περιφερειάρχη να υπογραμμίζει στο ηχηρό του μήνυμα -μεταξύ άλλων- πως «θα αγωνιστούμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας».
Ο Παναγιώτης Νίκας έθεσε τους άξονες στη βάση των οποίων θα κινηθεί από 1η Σεπτεμβρίου, οπότε και επίσημα θα αναλάβει τα ηνία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εστίασε στις προτεραιότητές του, τόσο σε επίπεδο έργων (διαχείριση απορριμμάτων, φυσικό αέριο, επανεξέταση έργων του ΕΣΠΑ, τρένο κ.ά.), όσο και σε επίπεδο διοίκηση (διαφάνεια, συνεργασία κ.ά.).
«Να λύσουμε χρόνια προβλήματα που μας ταλαιπωρούν. Να αφήσουμε ένα δημιουργικό αποτύπωμα. Να αφήσουμε πίσω κάτι που να θυμούνται οι επόμενες γενιές. Δεν έχουμε καμία διάθεση να μηδενίσουμε το έργο κανενός. Δεν είμαστε εδώ να κάνουμε κομματική πολιτική. Πορευόμαστε με διαφάνεια, με σεβασμό, με δικαιοσύνη», ανέφερε ο Π. Νίκας, συμπληρώνοντας ότι «είναι μεγάλος ο ανήφορος, ο αγώνας και τα προβλήματα πολλά».
Στην τελετή ορκωμοσίας την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, ενώ στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης βρέθηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής ηγεσίας της Πελοποννήσου καθώς και πλήθος αυτοδιοικητικών απ’ όλη την Περιφέρεια.
Ηχηρό το μήνυμα του νέου Περιφερειάρχη.
                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages