Η 'ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ' ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η 'ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ' ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Η 'ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ' ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Share This
Στην προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα στο γήπεδο των σφαγείων και έτσι όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί ξεκίνησαν οι προπονήσεις προετοιμασίας για την ομάδα μας. Οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της Καλαμάτας και είχαν δωθεί δανεικοί, προς απόκτηση ποδοσφαιρικών εμπειριών, σε τοπικά σωματεία με την προσθήκη κάποιων παιδιών που έχουν την θέληση και τα όνειρα να πείσουν τους προπονητές που τα υποδέχτηκαν ότι αξίζουν μια ευκαιρία διεκδίκησης μιας θέσης στο ρόστερ της ομάδας μας έδωσαν το παρών και πέρασαν την πρώτη ημέρα εμπειρίας που περιελάμβανε πολλές ασκήσεις τακτικής, νοημοσύνης καθώς και εκπαιδευτικό δίτερμα.


Το πάθος , η ένταση και η ποδοσφαιρική ευφυΐα των νεαρών κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα δείγμα του ανεκμετάλλευτου ταλέντου που παραδοσιακά υπάρχει αλλά δεν αξιοποιήται στην περιοχή μας.


Παρ´όλα αυτά οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά μέχρι την Παρασκευή με ώρα άφιξης στις 8:00 π.μ. και ώρα έναρξης στις 8:30 π.μ. Μετά το πέρας αυτών των traial θα υπάρξουν αποτελέσματα για το μέλλον των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν σ´αυτή την διαδικασία καθώς και κατ´ιδίαν συζητήσεις ενημέρωσης από τους καθ´ύλην αρμόδιους προπονητές στον καθένα ξεχωριστά για τις προσωπικές του επιδόσεις και τις υπεύθυνες συστάσεις για το μέλλον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages