Αικ. Αργυροπούλου: « Όραμα μου ένα καλύτερο μέλλον για την Χώρα μας και ανάπτυξη για την Μεσσηνίας μας» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αικ. Αργυροπούλου: « Όραμα μου ένα καλύτερο μέλλον για την Χώρα μας και  ανάπτυξη για την Μεσσηνίας μας»

Αικ. Αργυροπούλου: « Όραμα μου ένα καλύτερο μέλλον για την Χώρα μας και ανάπτυξη για την Μεσσηνίας μας»

Share This
Με όραμα ένα καλύτερο μέλλον για την Χώρα μας και στόχο την  τουριστική ανάπτυξη της Μεσσηνίας , η κ. Αικατερίνη Αργυροπούλου κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.  Η υπεύθυνη στάση, του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, για το Μακεδονικό ζήτημα την έκανε , όπως είπε σε συνέντευξη που έδωσε στην farenews , να στηρίξει την Ένωση Κεντρώων.
Ακολουθεί η συνέντευξη της κ. Αικατερίνης Αργυροπούλου:
  • κυρία Αργυροπούλου, ξεκινώντας την συζήτηση μας θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε καλύτερα. Πείτε μας μερικά πράγματα για σας.
«Κατάγομαι από την Πολίχνη Μεσσηνίας όπου και μεγάλωσα. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Τελείωσα το 1ο ΤΕΕ Καλαμάτας και πήρα το πτυχίο Νοσηλευτή  ΔΕ.»
  • Πως αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την πολιτική και γιατί με την Ένωση Κεντρώων;
«Από μικρή ήμουν στην νεολαία του ΛΑ.ΟΣ Μεσσηνίας και το 2015 μου προτάθηκε να είμαι υποψήφια με τους ΑΝ.ΕΛ. όπου και κατέλαβα την πρώτη θέση στο νομό Μεσσηνίας. Αποφάσισα στις επερχόμενες εκλογές να υποστηρίξω την Ένωση Κεντρώων,  για την εθνική υπεύθυνη στάση του Προέδρου της, σχετικά με το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας.»
  • Η παρουσία της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή, θεωρείτε ότι είναι μια διαφορετική φωνή που βοηθάει προκειμένου να προχωρήσει η Χώρα μπροστά;
«Βεβαίως διότι  η Ένωση Κεντρώων είναι μια φωνή λογικής και συνέπειας των αρχών του Προέδρου, εδώ και 40 χρόνια , η οποία κατάφερε και εισήλθε στη Βουλή το 2015. Σήμερα προσπαθούμε να ενώσουμε όλους  τους συμπολίτες μας ώστε να φτιάξουμε ένα κόμμα που θα τα αλλάξει ΟΛΑ στη Χώρα προς το καλύτερο.»
  • Η Μεσσηνία χρειάζεται ισχυρούς εκπροσώπους στο Κοινοβούλιο. Αν εκλεγείτε βουλευτής, ποια θεωρείτε ότι θα πρέπει να είναι η προτεραιότητα σας για το νομό.
«Βασική προτεραιότητα μας θα είναι η ανάπτυξη του νομού τουριστικά και επαγγελματικά (Νέα τεχνολογία), σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.»
  • Τι θα λέγατε στους πολίτες της Μεσσηνίας. Γιατί να ψηφίσουν εσάς στις εκλογές της 7ης Ιουλίου;
«Γιατί πλέον νομίζω ότι το παλαιό πολιτικό κατεστημένο έχει δώσει ότι είναι να δώσει και πρέπει στην Βουλή να εισέλθουν νέα άτομα από όλα τα κόμματα. Μια ανανέωση του πολιτικού προσωπικού νομίζω ότι πρέπει να είναι το μήνυμα των επερχόμενων εκλογών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages