ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Share This
Νέα σύνθεση για το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών.
Σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα:
Τη Μεσσηνία (14 έδρες) στο νέο ΠΕΣΥ θα εκπροσωπούν από την παράταξη Νίκα οι Στ. Αναστασόπουλος, Α. Χρονάς και τέσσερις ακόμα που δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιοι προηγούνται. Από την παράταξη Τατούλη εκλέχθηκαν οι Νικολάκου, Μπούζα, Γκούνης (εκτός έμειναν οι Παναγιωτόπουλος, Αφάλης, Γεωργόπουλο, Αργυράκης, Μπάμης κ.ά.), από την παράταξη Δέδε οι Γ. Ράλλης και Μ. Βεργινάδη. Θέση καταλαμβάνουν οι Θ. Πετράκος και Π. Κάτσαρης ως επικεφαλής. Θέση στη Μεσσηνία βγάζει και ένας εκ των Γόντικα και Μπουντρούκα.
Την Κορινθία (13 έδρες) θα εκπροσωπούν από την παράταξη Νίκα οι Γκιολής, Μουρίκης, Κόρκα, Βυτινιώτης. Από την παράταξη Τατούλη εκλέχθηκαν οι Πισιμήσης, Οικονόμου, Πετρίτσης και Παπαγγελόπουλος (εκτός έμειναν οι Γκίκας, Παπαφωτίου), ενώ από την παράταξη Δέδε, ο επικεφαλής Γ. Δέδες και οι Μποζίκης και Καρσιώτης. Επίσης έδρα στην Κορινθία καταλαμβάνει ως επικεφαλής η Δ. Λυμπεροπούλου. Εκκρεμεί μία έδρα.

Την Αργολίδα (8 έδρες) θα εκπροσωπούν από την παράταξη Νίκα οι Μαλτέζος, Σχοινοχωρίτης, Ματζούνης. Από την παράταξη Τατούλη εκλέχθηκαν οι Σιδέρης, Λυμπέρη, Γανώσης (εκτός έμεινε οι Στεφανόπουλος, Σαρρής), από την παράταξη Δέδε ο Χρ. Καρούζος και παίζεται μία έδρα ανάμεσα σε Μπουντρούκα και Πετράκο όπου προηγούνται οι Μουτζούρη και Δρούγκας αντίστοιχα.
Την Λακωνία (8 έδρες) θα εκπροσωπούν από την παράταξη Νίκα οι Βερούτης, Σπυριδάκου, Τζινιέρης. Από την παράταξη Τατούλη εκλέχθηκαν οι Τζανετέα, Κανελλάκης, Σταματάκος (εκτός έμειναν οι Στρατηγάκος, Σκούρος, Μπουκουβάλας), από την παράταξη Δέδε ο Γ. Πουλοκέφαλος και μία ακόμα έδρα πιθανότητα από την παράταξη Γόντικα.
Για την Αρκαδία (8 έδρες)  θα εκπροσωπούν από την παράταξη Νίκα οι Χρ. Λαμπρόπουλος και Εμ. Σκαντζός. Από την παράταξη Τατούλη εκλέχθηκαν οι Τατούλης, Γιαννακούρας, Ρουμελιώτης, Παπαντωνίου – Κορώνη (εκτός έμεινε ο Γ. Μπακούρης κ.ά.), από την παράταξη Δέδε ο Δ. Γιαννόπουλος και μία ακόμα έδρα πιθανότητα από την παράταξη Μπουντρούκα, είτε ο Γ. Μπουντρούκας (αν κρατήσει εκεί την έδρα) ή ο Τρ. Σωτηρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages