Παράταση απασχόλησης για τους εργαζομένους στο Δήμο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Παράταση απασχόλησης για τους εργαζομένους στο Δήμο Καλαμάτας

Παράταση απασχόλησης για τους εργαζομένους στο Δήμο Καλαμάτας

Share This
Με έγγραφο του Υπουργού Εσωτερικών γνωστοποιείται ότι σε ψηφισθέν σχέδιο νόμου συμπεριλαμβάνεται άρθρο, «σύμφωνα με το οποίο η διάρκεια των συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του προσωπικού που περιλαμβάνεται στους προσωρινούς πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 3Κ/2018 (τ. ΑΣΕΠ 4/2018) και απασχολείται προσωρινά, σύμφωνα με την παρ. 18 του άρθρου 18 του ν. 2190/1994 (Α 28), παρατείνεται, από τη λήξη τους μέχρι την ανάληψη υπηρεσίας των διοριστέων στις αντίστοιχες θέσεις, σύμφωνα με τους οριστικούς πίνακες διοριστέων της ίδιας προκήρυξης και, κατ’ ανώτατο όριο, μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2019.
 Στόχος της εν λόγω ρύθμισης, με την οποία αντικαθίσταται το άρθρο 77 του ν.4582/2018, είναι η αδιάλειπτη παροχή των κρίσιμων για το κοινωνικό σύνολο και τη δημόσια υγεία υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από τη δημοσίευση των οριστικών πινάκων διοριστέων της Προκήρυξης 3Κ/2018 μέχρι την ανάληψη υπηρεσίας των διοριστέων».
Με το ανωτέρω έγγραφο επισημαίνεται προς το Δήμο Καλαμάτας, μεταξύ άλλων, ότι «στο πλαίσιο αυτό, εφόσον στις υπηρεσίες σας απασχολείται προσωπικό ορισμένου χρόνου ΥΕ και ΔΕ δυνάμει των προσωρινών πινάκων κατάταξης της Προκήρυξης 3Κ/2018, το προσωπικό αυτό θα συνεχίσει να απασχολείται και μετά την επικείμενη δημοσίευση των αντίστοιχων πινάκων διοριστέων (ανεξαρτήτως εάν περιλαμβάνεται στους πίνακες αυτούς), και μέχρι την ανάληψη υπηρεσίας από τους περιλαμβανόμενους στους οριστικούς πίνακες Διοριστέων».
 Πηγή: Δήμος Καλαμάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages