ΟΙ 7 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΟΙ 7 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ!

ΟΙ 7 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ!

Share This
Έμπειρα στελέχη μπαίνουν μπροστά στην σύντομη προεκλογική περίοδο με τη ΝΔ να αναζητά τώρα ένα μεγάλο ποσοστό ανεβάζοντας τον πήχη στη Μεσσηνία.  «Πράσινο φως» για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία. Μετά από πολλές συζητήσεις ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «κλειδώνει» τους 7 «γαλάζιους» του ψηφοδελτίου της Μεσσηνίας.
 Επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Τον Αντώνη Σαμαρά στο ψηφοδέλτιο πλαισιώνουν (με αλφαβητική σειρά) οι Πιπίνα Κουμάντου, Νατάσσα Κυριακοπούλου, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Περικλής Μαντάς, Παναγιώτα Ντίντα, Μίλτος Χρυσομάλλης. Το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας σε σχέση με την προηγούμενη φορά έχει μια σημαντική ανανέωση της τάξης του 42,8%. Η ΝΔ με την εμπειρία δοκιμασμένων στελεχών διεκδικεί ένα μεγάλο ποσοστό στη Μεσσηνία, σε αυτή την σύντομη προεκλογική περίοδο. 
 *** Επικεφαλής του ψηφοδελτίου ο Αντώνης Σαμαράς, ο πρώην Πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος της ΝΔ, πάντα στην πρώτη γραμμή και ως βουλευτής Μεσσηνίας. Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος, πρώην Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Βουλευτής Μεσσηνίας επί σειρά ετών, Δικηγόρος. Ο Περικλής Μαντάς, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Περιφερειακός Σύμβουλος, πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ, Επιχειρηματίας. Ο Μίλτος Χρυσομάλλης, Πολιτευτής, Πολιτικός Μηχανικός. Η Νατάσσα Κυριακόπουλου, Πρόεδρος ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, Πρόεδρος ΝΕ ΤΕΕ, Πολιτικός Μηχανικός, Δημόσιος Υπάλληλος. Η Παναγιώτα Ντίντα, Αντιδήμαρχος Καλαμάτας, Μηχανολόγος Μηχανικός. Η Πιπίνα Κουμάντου, Δικηγόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages