ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΡΙΤΣΗ για συμβασιούχους, προσλήψεις - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΡΙΤΣΗ για συμβασιούχους, προσλήψεις

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΡΙΤΣΗ για συμβασιούχους, προσλήψεις

Share This
Να συντομεύσει την διαδικασία για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της μεγάλης προκήρυξης 3Κ/2018 κάλεσε το ΑΣΕΠ ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης. «Υπάρχει μία χαρακτηριστική καθυστέρηση από την πλευρά του ΑΣΕΠ. Καλώ λοιπόν το ΑΣΕΠ να συντομεύσει τις διαδικασίες γιατί ούτε οι δήμοι ούτε οι χιλιάδες εργαζόμενοι μπορούν να περιμένουν», είπε χαρακτηριστικά (στο ρ/σ 247).
Όπως είπε ο κ. Χαρίτσης  «προχωρήσαμε στην προκήρυξη μόνιμων θέσεων στους δήμους κάτι που δεν είχε γίνει ούτε στην περίοδο της υποτιθέμενης ισχυρής Ελλάδας πριν την κρίση. Πρόσθεσε, δε, ότι το υπουργείο Εσωτερικών σε συνεργασία με το Διοικητικής Ανασυγκρότησης «προχωρά σε σχεδιασμό τριετή για προλήψεις στην Αυτοδιοίκηση που ξεκινά με προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού στους δήμους». Παράλληλα, επισήμανε ότι, το ΥΠΕΣ «προχωρά σε λύση θεμάτων που είχαν σωρευθεί όπως οι σχολικοί φύλακες οι δημοτικοί αστυνομικοί και οι συμβασιούχοι».
Τέλος, επέκρινε τον πρόεδρο της ΝΔ γιατί όπως είπε «θέλει να κάνει Ανεξάρτητη Αρχή το ΥΠΔΑ, κάτι που σημαίνει περισσότερες απολύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages