Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι παραλαμβάνουν τους εκλογικούς σάκους - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι παραλαμβάνουν τους εκλογικούς σάκους

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι παραλαμβάνουν τους εκλογικούς σάκους

Share This
Από το πρωί, σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι της περιφέρειας του Δήμου Καλαμάτας παραλαμβάνουν από το Δημαρχείο τους σάκους για τις εκλογές της Κυριακής 26 του μήνα. Στη διάθεση των δικαστικών αντιπροσώπων βρίσκονται δεσμευμένες θέσεις στάθμευσης, ενώ η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά με τη συμμετοχή πολλών δημοτικών υπαλλήλων.
Η παραλαβή των εκλογικών σάκων, καθώς και των συσκευών tablet για την ασφαλή μετάδοση των αποτελεσμάτων από συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα που έχει καθορίσει το Υπουργείο Εσωτερικών, θα συνεχισθεί μέχρι τις 21.00. Αύριο, θα εξακολουθήσει η παράδοση των εκλογικών σάκων στους δικαστικούς αντιπροσώπους, από 08:00 μέχρι να εξυπηρετηθεί και ο τελευταίος.
Για την εξυπηρέτηση των δημοτών, το Δημοτολόγιο του Δήμου Καλαμάτας θα λειτουργήσει το Σάββατο 25 Μαΐου από τις 09:00 έως τις 19:00 και την Κυριακή από τις 07:00 έως τις 19:00. Το ΚΕΠ στο ιστορικό Δημαρχείο θα είναι στη διάθεση των πολιτών, για να βοηθηθούν οι εκλογείς να βρουν τα τμήματα όπου ψηφίζουν σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου μέχρι τις 20:00, μεταξύ 08:00 και 14:00 το Σάββατο 25 Μαΐου και την Κυριακή 26 του μήνα από τις 07:00 μέχρι τις 19:00.
ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ
ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ!
Κανείς πολίτης δεν πρέπει να ξεκινήσει για το εκλογικό τμήμα, χωρίς να γνωρίζει εκ των προτέρων πού θα ψηφίσει, επειδή φέτος η εκλογική διαδικασία είναι τετραπλή και έχουν προστεθεί πολλά σχολεία, επομένως και νέα εκλογικά τμήματα, για την άνετη εξυπηρέτηση των εκλογέων. Οι πολίτες μπορούν να μάθουν πού ψηφίζουν μέσω της εφαρμογής https://www.ypes.gr/mathe-poy-psifizeis-forma/  ή με τη βοήθεια των υπαλλήλων των ΚΕΠ ή από το πρόγραμμα εκλογής, που έχει αναρτηθεί από το Δήμο Καλαμάτας στο ιστορικό Δημαρχείο και σε διάφορα σημεία της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages