Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας κοντά στις τρίτεκνες οικογένειες - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας κοντά στις τρίτεκνες οικογένειες

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας κοντά στις τρίτεκνες οικογένειες

Share This
Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας, ενημερώνει ότι στα πλαίσια της συνεχής υποστήριξης των άπορων Τρίτεκνων οικογενειών που αποτελούν μέλη του, την Μεγάλη Τρίτη από το Κοινωνικό Παντοπωλείο που διαθέτει προσέφερε σε 35 οικογένειες κρέας, καθαριστικά, γάλα, ζυμαρικά, και παιχνίδια τα οποία το προηγούμενο διάστημα είχε παραλάβει από επιχειρήσεις, εθελοντικές ομάδες καθώς και μεμονωμένους πολίτες. Σε δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής: «Οι ανάγκες για στήριξη ήταν για μεγαλύτερες ωστόσο δεν μπορέσαμε να καλύψουμε τις ανάγκες περισσότερων τρίτεκνων οικογενειών.
Ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλων στο έργο μας αλλά θα ήταν παράληψη να μην αναφερθούμε στην συγκινητική στήριξη των Meat Shop Κουταβάς, S/M Σκλαβενίτης, Papadimitriou, το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Καπνοβιομηχανίας Καρέλια και την εταιρία Ορυζόμυλοι Ωμέγα. Ο Πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Κορομηλάς ευχήθηκε στα μέλη που επισκέφτηκαν το παντοπωλείο καλό Πάσχα και υποσχέθηκε περισσότερη στήριξη των πιο αδύναμων μελών το 2019. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους πολυάριθμους εθελοντές του συλλόγου μας που βοήθησαν να γίνει η διανομή των παραπάνω ειδών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages