ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΙΚΑ ΣΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΛΟΓΩ..ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΙΚΑ ΣΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΛΟΓΩ..ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΝΙΚΑ ΣΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΛΟΓΩ..ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Share This
Ένας πολιτικός πόλεμος δίχως τέλος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Π. Νίκα και την Περιφερειακή αρχή με φόντο την θέση… του Περιφερειάρχη. Λίγες ώρες πριν την επίσημη εγκαινίαση της έκθεσης «Alte Peloponnese» στην Καλαμάτα ο δήμαρχος της πόλης και υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας «έστειλε» την Δημοτική Αστυνομία συνοδεία ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας να θέσουν γραφειοκρατικά θέματα. Ζήτησαν μια σειρά από έγγραφα και ελέγχους και για αρκετή ώρα παρέμειναν στο χώρο της έκθεσης. Περίπου στις 14:00 έφτασε στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στην Π.Ε. Μεσσηνίας ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης. Να σημειωθεί ότι η έκθεση γίνεται στον περιβάλλοντα χώρο του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας. 
Ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε από την αντιπεριφερειάρχη κα Αντωνία Μπούζα για την παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας και εκείνος κατευθύνθηκε προς την έκθεση για να τους συναντήσει.Οι τρεις άνδρες κατευθύνθηκαν προς τον κ. Τατούλη και όταν αυτός τους ζήτησε να του εξηγήσουν τι θέλουν αυτοί άλλαξαν το προηγούμενο σενάριο και του είπαν ότι απλά υπήρχαν παράπονα για παραβίαση του ποδηλατόδρομου που περνά έξωθεν της έκθεσης. Τελικά έφυγαν λέγοντας ότι όλα καλά. Το απόγευμα ωστόσο στο site του δήμου Καλαμάτας ανέβηκε μια ανακοίνωση που έλεγε για πρόστιμο 10.000 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: » 
 Η έκθεση που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ «Πελοπόννησος ΑΕ», σε χώρο έμπροσθεν του Διοικητηρίου και σε χώρο παραχωρηθέντα από τον ΟΣΕ στο Δήμο Καλαμάτας όπου έχει κατασκευασθεί ποδηλατόδρομος, διενεργείται χωρίς να πληρούνται οι προϋποθέσεις του Ν. 4512/2018 (άρθ. 115, παρ. 9). Κατόπιν τούτου, κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας με τη συνδρομή εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας, διενήργησε αυτοψία και συνέταξε έκθεση ελέγχου, αποτυπώνοντας την κατάσταση. Σύμφωνα με τον ανωτέρω Νόμο (άρθ. 116), προβλέπεται επιβολή διοικητικού προστίμου ύψους 10.000 ευρώ.» Από το Mesogeios TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages