ευαισθητοποίηση του κοινού για τον σακχαρώδη διαβήτη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ευαισθητοποίηση του κοινού για τον σακχαρώδη διαβήτη

ευαισθητοποίηση του κοινού για τον σακχαρώδη διαβήτη

Share This
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δύο παρουσιάσεις ευαισθητοποίησης του κοινού για το πρόβλημα του σακχαρώδη διαβήτη, την Κυριακή 24 Μαρτίου το πρωί στο Σουληνάρι του Δήμου Πύλου Νέστορος και το απόγευμα της ίδιας μέρας στο Χατζή του Δήμου Μεσσήνης.
Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν ο ιατρός του νοσοκομείου Καλαμάτας Α.Μακρής και ο Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας – Διαβήτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτης Γ. Χαλβατσιώτης που έχει και τον συντονισμό των εκδηλώσεων “Μεσσηνιακές Ημέρες Σακχαρώδη Διαβήτη – Υψώνουμε Ασπίδα Προστασίας” για όλη τη Μεσσηνία. Τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας ο γυναικολόγος Δ.Τζωρτζίνης που απεύθυνε και χαιρετισμό.
Τον Σύλλογο Διαβητικών Μεσσηνίας “Η Γλυκειά Μεσσηνία”, που είχε και την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, εκπροσώπησε η Πρόεδρος κυρία Αθανασία Καρούνου που ενημέρωσε για τις δράσεις του Συλλόγου, προσκάλεσε τους παρόντες διαβητικούς να εγγραφούν για να δυναμώσουν την φωνή  των διαβητικών για τις διεκδικήσεις τους απέναντι στην Πολιτεία και για να ενημερώνονται για όλες τις σχετικές με το διαβήτη εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τον Σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages