Γ. Αθανασόπουλος: “…να είμαστε ωφέλιμοι για το τόπο μας” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Γ. Αθανασόπουλος: “…να είμαστε ωφέλιμοι για το τόπο μας”

Γ. Αθανασόπουλος: “…να είμαστε ωφέλιμοι για το τόπο μας”

Share This
Οι προκλήσεις για το δήμο Μεσσήνης βρέθηκαν στο επίκεντρο των όσων σημείωσε φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.
«Αυτή η δημοτική αρχή πήγε τον τόπο πίσω» ανέφερε ο κ. Αθανασόπουλος οποίος τόνισε ότι η δική του δημοτική αρχή θα βάλει πάλι το δήμο σε τροχιά ανάπτυξης. «Όλοι οι δήμοι προχωρούν και ο Δήμος Μεσσήνης μένει στάσιμος» σημείωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος ο οποίος εστίασε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό.
Ο κ. Αθανασόπουλος μιλώντας για έργα και παρεμβάσεις έκανε λόγο για «στάσιμα έργα» και αναφέρθηκε στην αντιδιαβρωτική προστασία των ακτών, τους βιολογικούς καθαρισμούς αλλά και την πολεοδόμηση της Μεσσήνης που έχει μείνει πίσω.
«Δεν είχε πλάνο, όραμα, στόχους, σχέδιο» σημείωσε ο κ. Αθανασόπουλος κατηγορώντας την σημερινή δημοτική αρχή του Γ. Τσώνη πως δεν υλοποίησε καμία προεκλογική της εξαγγελία. «Δεν μπόρεσε να αποδώσει έργο που θα μας βγάλει από το αδιέξοδο που έχουμε περιέλθει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Αθανασόπουλος.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσσήνης παράλληλα ανέπτυξε πτυχές του προγράμματός του, ενώ χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιό του ευρύ και πολύ αγάπη για τον τόπο.
Ο κ. Αθανασόπουλος απάντησε και για τον δρόμο Καλαμάτα – Ριζόμυλος, αναφέροντας ότι «δεν αποδεχόμαστε τετελεσμένα», ενώ άφησε αιχμές για τη δημοτική αρχή πως γνωρίζει τη μελέτη. Όσον αφορά τη θέση του, σημείωσε πως είναι υπέρ του δρόμου, ωστόσο η νέα δημοτική πρέπει έχει το χρόνο, μέσα από διαβούλευση να πετύχει το καλύτερο για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages