Ξεσπά ο γιος του Κώστα Θοδωρακάκη ‑«Λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ξεσπά ο γιος του Κώστα Θοδωρακάκη ‑«Λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει»

Ξεσπά ο γιος του Κώστα Θοδωρακάκη ‑«Λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει»

Share This
Με αίμα «βάφτηκε» το φετινό Πάσχα από τον σαϊτοπόλεμο στην Καλαμάτα, που κόστισε τη ζωή στον Κώστα Θεοδωρακάκη, ο οποίος άφησε πίσω του δύο παιδιά, καθώς εξέπνευσε επιτόπου, την ώρα που βιντεοσκοπούσε το έθιμο την Κυριακή του Πάσχα.
Τραγικό είναι επίσης το γεγονός πως ο άνδρας βιντεοσκόπησε τον θάνατό του, που μεταδόθηκε live στο facebook και στο οποίο φαίνεται η στιγμή που η σαΐτα έρχεται προς το μέρος του και τον χτυπά.
Μετά την τραγωδία στην Καλαμάτα συνελήφθησαν 7 άτομα, δηλαδή 6 μέλη του «μπουλουκιού» που συμμετείχαν στον σαϊτοπόλεμο και από το οποίο φέρεται να έφυγε η σαΐτα, που χτύπησε τον εικονολήπτη, και ένας πρώην αντιδήμαρχος και νυν πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ.
Οι επτά συλληφθέντες κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και θα παραμείνουν εκεί μέχρι να περάσουν την Αυτόφορη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτα αύριο στη 1 το μεσημέρι.
Επίσης, την οργή πολλών χρηστών του διαδικτύου προκάλεσε και η απάντηση του δημάρχου της πόλης, του Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος σε δηλώσεις του, υποστήριξε:
«Ο σαϊτοπόλεμος είναι καταγεγραμμένος στο DNA των Μεσσήνιων, οπότε δύσκολα μπορεί να απαγορευτεί γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις. Ωστόσο ο δήμος προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να λάβει μέτρα για να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά».
Οι δηλώσεις αυτές του δημάρχου μετά τον θάνατο του εικονολήπτη από σαΐτα προκάλεσαν και την οργή του γιου του, ο οποίος έδειξε την αντίθεσή του στις δηλώσεις του με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
Αναλυτικά η ανάρτηση του γιου του Kώστα Θεοδωρακάκη που έχασε την ζωή του σε σαϊτοπόλεμο στην Καλαμάτα:
«Κύριε Νίκα, αυτή η δήλωση δεν σας τιμά καθόλου. Οι κορδελίτσες και τα δήθεν λυπάμαι δεν τα δέχομαι ούτε εγώ προσωπικά αλλά ούτε και η οικογένειά μου. Τη μητέρα μου τη γνωρίζετε προσωπικά καθώς ήσασταν καθηγητής της στο Λύκειο αλλά και τον πατέρα μου λόγω της σπουδαίας δημοσιογραφικής κληρονομιάς που άφησε πίσω του. Παρ’ όλα αυτά επιλέξατε τον εύκολο δρόμο και τον πολιτικό λόγο. Λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει.
Στο DNA των Μεσσηνίων είναι και η ανθρωπιά, όχι μόνο αυτά τα έθιμα. Δηλώνω δημοσίως πως θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να οδηγηθούν οι υπαίτιοι ενώπιον της Δικαιοσύνης και αυτή θα αποφασίσει από εκεί και πέρα… Εύχομαι να μη σας συμβεί τίποτε ανάλογο διότι δεν έχετε ιδέα τι πόνο και τι θλίψη προκαλούν.
Θα μπορούσαν κάλλιστα να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά αν είχατε σχεδιασμό και πρόγραμμα, παρόλα αυτά επιλέξατε να περιοδεύετε και να μην ενδιαφερθείτε ούτε στο ελάχιστο για την ΥΓΕΙΑ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του κόσμου που παρακολουθεί αυτά τα δρώμενα. Ο πατέρας μου φεύγει χαρούμενος, έχοντας αποτρέψει δύο γυναίκες να πλησιάσουν σε αυτόν και έχοντας αποτρέψει επί της ουσίας δύο ακόμη δυστυχήματα.
Καλή επιτυχία, ‘’κύριε’’ δήμαρχε, στις προσεχείς εκλογές. Με λύπη για τις δηλώσεις σας και τη στάση σας, ο υιός του αδικοχαμένου αυτού ανθρώπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages