ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Share This
Η υπόθεση ευρωεκλογές αρχίζει και παίρνει ρυθμό με τον ΣΥΡΙΖΑ να ανεβάζει το όλο διακύβευμα της αναμέτρησης σε πολιτικό πλαίσιο και στην διαμόρφωση μιας προοδευτικής συμμαχίας.
Still0418_00014-600x480
Σήμερα από την Καλαμάτα ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ενέταξε τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα – για μια ακόμη φορά – σε έναν από τους βασικούς του σταθμούς στο πλαίσιο της περιοδείας του σε πόλεις και περιοχές της Ελλάδας ενόψει των ευρωπαϊκών αλλά και αυτοδιοικητικών εκλογών.
Still0418_00015-600x480
Ο Πρωθυπουργός σε ένα κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο Παραλίας ύψωσε τους τόνους και με τα δικά του ηχηρά μηνύματα ανεβάζοντας το πολιτικό… θερμόμετρο προχώρησε σε ένα κάλεσμα για μια “νικηφόρα προοδευτική συμμαχία”
Η υπόθεση ευρωεκλογές αρχίζει και παίρνει ρυθμό με τον ΣΥΡΙΖΑ να ανεβάζει το όλο διακύβευμα της αναμέτρησης σε πολιτικό πλαίσιο και στην διαμόρφωση μιας προοδευτικής συμμαχίας. Σήμερα από την Καλαμάτα ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η παρουσία το...
Still0418_00016-600x480
Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους πολίτες της Καλαμάτες για την μεγαλειώδη συγκέντρωση και υποστήριξε ότι: «Την απάντηση για το ποιος θα κυβερνάει αυτόν τον τόπο θα την δώσει ο ελληνικός λαός και όχι οι προπαγανδιστές της ολιγαρχίας.  Κάθε φορά που έρχονται εκλογές αισθανόμαστε σαν το ψάρι στο νερό. Οι αντίπαλοί μας είναι αυτοί που δεν μπορούν να μιλήσουν με επιχειρήματα. Τώρα μιλάει ο λαός αυτό είναι το μήνυμα που δίνεται εσείς εδώ και που πάει από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα.» Best TV-ΦΩΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages