Εθελοντική αιμοδοσία ο Σύλλογος Γονέων στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εθελοντική αιμοδοσία ο Σύλλογος Γονέων στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

Εθελοντική αιμοδοσία ο Σύλλογος Γονέων στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

Share This
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η Εκπαιδευτική Κοινότητα του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας και τη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γ.Ν. Μεσσηνίας σας προσκαλεί να δηλώσετε το παρόν στη δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία και δωρεά μυελού των οστών που πραγματοποιείται με αφορμή τη λειτουργία της Τράπεζας Αίματος του σχολείου μας με τίτλο «ΣΤΑΓΟΝΑ ΖΩΗΣ».
Η εκδήλωση και θα πραγματοποιηθεί  στο χώρο του σχολείου τη Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 10π.μ. Μέλη της Τράπεζας Αίματος του Σχολείου μπορούν να γίνουν ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ συμμετέχουν στις τακτικές αιμοδοσίες που θα πραγματοποιούνται.
Στο χώρο του Σχολείου θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για τα παιδιά γύρω από το θέμα της αιμοδοσίας και της δωρεάς μυελού των οστών  όπως:
  • Παιχνίδια: Κρυπτόλεξο,  Παζλ
  • Παράσταση Καραγκιόζη: ο ερασιτέχνης καραγκιοζοπαίχτης, Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος μαζί με την Γεωργία Δημητρακόπουλου θα δώσουν την παράσταση σε σενάριο της Έλενας Χρονοπούλου«Ο Καραγκιόζης Εθελοντής»στις 11πμ την ίδια μέρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Είσοδος ελεύθερη.
Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος επισημαίνει:
«Ελάτε παιδιά και γονείς να συνεχίσουμε την αλυσίδα της ζωής και να διατηρήσουμε ζωντανή σταγόνα σταγόνα  την Τράπεζα Αίματος του σχολείου μας.
Το αίμα δεν αγοράζεται και δε παράγεται, μόνο χαρίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και αποτελεί, μια εθελοντική πράξη, μια πράξη αγάπης ,μια απόδειξη ευαισθησίας, μια κοινωνική προσφορά, μια πράξη πολιτισμού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages