Η γίδα του γείτονα φταίει που μας τρώει το σανό… - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η γίδα του γείτονα φταίει που μας τρώει το σανό…

Η γίδα του γείτονα φταίει που μας τρώει το σανό…

Share This
Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος
 Μπράβο, απολύθηκε η διευθύντρια από το σούπερ μάρκετ, που έκανε τα υποτιμητικά σχόλια για τους εργαζόμενους, και σώθηκαν όλα τα εργατικά αιτήματα….. Μόνο που απλά προσθέσατε έναν ακόμα άνεργο στον ΟΑΕΔ τίποτε παραπάνω! 
 Γιατί και η ίδια σίγουρα ένα μέρος του συστήματος ήταν και αυτή, μία κακοπληρωμένη υπεύθυνη καταστήματος, που θα έπαιρνε καμία οχτακοσαριά ευρώ και ο κόσμος όλος…. Στην Ελλάδα αποδεχόμαστε όλα τα πάντα, αντεργατικά νομοσχέδια, περικοπές μισθών, απλήρωτες ώρες εργασίας, ανασφάλιστη εργασία, γιατί έχουμε όντως ανάγκη και το κάνουμε! Το μόνο που δεν θέλουμε είναι να ακούμε την αλήθεια! Φτωχοί, φτωχοί, κακοπληρωμένοι ναι, αλλά να μη μας το λένε και μας το χτυπάνε από πάνω! Η διευθύντρια του σουπερμάρκετ δεν είπε κάτι εξωπραγματικό, την αλήθεια είπε! Αλλά όπως τα σκουπίδια μας τα πετάμε κάτω από το χαλί, ετσι και την αλήθεια την αφήνουμε κρυμμένη μαζί με την ντροπή εμάς!
 Η χώρα όπου παίρνεις 300 400 ευρώ μισθό, αλλά αγοράζεις κινητό με 600!… και παπούτσια με 5 ευρώ από το κινεζικό…. 
Η χώρα που δεν πληρώνεις τη ΔΕΗ, αλλά παραγγέλνεις κάθε μέρα να σου έρχεται φαγητό και καφέ στο σπίτι! Ξέρετε τι είμαστε; η παροιμία που λένε στο χωριό μου στη Θεσπρωτία: «ψείρες ψόφιες και ουρές σκωμένες». Αυτοί που ψήφισαν τα αντεργατικά νομοσχέδια για να παίρνετε εσείς 300 ευρώ, εσείς τους ψηφίσατε! Και αυτοί εισπράττουν τρία- τέσσερα χιλιάρικα το μήνα μισθό! Όμως κανένας δεν μιλάει για αυτούς, αλλά για μία έρμη τη διευθύντρια σούπερ μάρκετ, που ένας θεός ξέρει πόσο θα δούλευε για να κρατήσει αυτή τη θέση και το μισθουλάκο της ! Αλλά, τι ωραία περνάμε σε αυτή τη χώρα μόλις βρούμε τον αποδιοπομπαίο τράγο, να του φορτώσουμε όλες τις βρωμιές μας! Ανοίξτε λοιπόν το ακριβό σας κινητό να σχολιάσετε και να ξεχάσετε….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages