Επίθεση Ν. Πατσαρίνου σε Π. Νίκα για τα ακροδεξιά... «χειροκροτήματα» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Επίθεση Ν. Πατσαρίνου σε Π. Νίκα για τα ακροδεξιά... «χειροκροτήματα»

Επίθεση Ν. Πατσαρίνου σε Π. Νίκα για τα ακροδεξιά... «χειροκροτήματα»

Share This
Επίθεση εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Πε.Συ. Πελοποννήσου Νίκος Πατσαρίνος στον δήμαρχο Καλαμάτας και υποψήφιο περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα με αφορμή τη συμμετοχή του κ. Νίκα σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κορινθίας, όπου παρακολουθούσε από πρώτη θέση και χειροκροτούσε το παραλήρημα του Μάκη Βορίδη με εμφυλιοπολεμικό μίσος και αντικομμουνισμό, όπως επισημαίνει στη δήλωσή του ο κ. Πατσαρίνος. Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του Νίκου Πατσαρίνου:
Ο κ. Νίκας, Δήμαρχος Καλαμάτας και τώρα υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, με αφορμή το νόμιμο δικαίωμά μου για συμμετοχή στα συλλογικά όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης, είχε επικαλεστεί στις4/8/2018 ότι δίνει μάχη κατά των κομισάριων όλων των κομμάτων. Πρόσφατα συμμετείχε σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κορινθίας, όπου παρακολουθούσε από πρώτη θέση και χειροκροτούσε το παραλήρημα του κ. Μ. Βορίδη με εμφυλιοπολεμικό μίσος και αντικομμουνισμό! Όλη η στάση του μέχρι σήμερα χαρακτηρίζεται από υποκρισία και λαϊκισμό. Και όμως, με αυτά τα χαρακτηριστικά, επιθυμεί και επιδιώκει να ηγηθεί της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages