ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΡΕΜΠΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΡΕΜΠΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΡΕΜΠΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Share This
Ο πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α., Θεοφάνης Κουρεμπές, σε απάντηση σχετικών δημοσιευμάτων του μεσσηνιακού τύπου που ακολούθησαν μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στη περιοχή δηλώνει τα εξής:
«Είναι αντιληπτή η προσπάθεια εκ μέρους της Αντιπεριφερειάρχη κυρίας Νικολάκου, αλλά και του υποψήφιου Δημάρχου Μεσήνης κ. Αθανασόπουλου να εντάξουν ζωτικά για τους αγρότες ζητήματα, στο προεκλογικό κλίμα και να τα εμπλέξουν με τις προεκλογικές τους αγωνίες. Θα τους συνιστούσα, ωστόσο, να το αποφύγουν. Εκτός αυτού, οι αγρότες γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα αν η διοίκηση του ΕΛΓΑ περιορίζει την δραστηριότητά της σε κινήσεις εντυπωσιασμού ή ουσίας. Ως προς το περιεχόμενο των τοποθετήσεών τους θα είχα να πληροφορήσω, τόσο την κα Νικολάκου όσο και τον συντάκτη της ‘’Ελευθερίας’’ που έσπευσε να υιοθετήσει τους ισχυρισμούς της, ότι ο ΕΛΓΑ ως δημόσιος Οργανισμός καλύπτει ό,τι προβλέπεται από το νόμο και τον σχετικό κανονισμό και δεν κινείται και αποφασίζει με τρόπο αυθαίρετο.
Κάτι που θα μπορούσε να τους επιβεβαιώσει και ο κ. Αθανασόπουλος, ως υπάλληλος του ΕΛΓΑ… Προς δε, τώρα, τον κ. Αθανασόπουλο και τα περί ‘’επικοινωνιακού τύπου’’ επίσκεψη που έκανα στην περιοχή, θα ήθελα να του θυμίσω ότι και πριν έναν χρόνο είχα πραγματοποιήσει ανάλογη. Τότε, βέβαια, δεν είχε χαρακτηριστεί από μέρους του ως επικοινωνιακή και μόνο, προφανώς επειδή τότε δεν βρισκόμασταν σε προεκλογική περίοδο… Επειδή, όμως, η επίσκεψή μου αυτή, ήταν μια επίσκεψη ουσίας και λύσεων όπως συνήθως, πάμε στο δια ταύτα . Ενημερώνω, λοιπόν, ότι κατά τη συνάντηση στο δημαρχείο και τη συνεννόηση με το ΥΠΑΑΤ που ακολούθησε, βρέθηκαν λύσεις για την πατάτα που λόγω της πλημμύρας δεν είχε φυτρώσει, για το θέμα της στήριξης των αγροτών στο νομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τον πατατόσπορο από προβληματική σπορομερίδα, αλλά και για την παροχή βοήθειας για τη διευθέτηση ζητημάτων με τη ΔΕΗ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages