ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΟΡΥΦΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Share This
Η Καλαμάτα τιμά τη μεγάλη εορτή της Υπαπαντής του Χριστού, καθώς και την Πολιούχο της Παναγία Υπαπαντή. Σήμερα κύρια ημέρα της εορτής, τελούνται στον πανηγυρίζοντα Ιερό Nαό, Όρθρος και Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Τις ιερές εκδηλώσεις λαμπρύνει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ σ’ αυτές παρίστανται πολλά μέλη της πολιτικής ηγεσίας. Μετά την γιορτή ο κ. Παυλόπουλος τόνισε: 
«Εύχομαι η Πολιούχος της Καλαμάτας, η Υπεραγία Θεοτόκος, να φωτίζει και να καθοδηγεί τα βήματά μας στον δρόμο της αρραγούς ενότητας μπροστά στα μεγάλα και σημαντικά για τον Λαό μας και το Έθνος μας. Ιδίως δε να καθοδηγεί τα βήματά μας ώστε ν’ αναδειχθούμε, πριν απ’ όλα, άξιοι της Πατρίδας και αντάξιοι των Προγόνων μας. Και μέσα σε αυτό το πλαίσιο να υπερασπισθούμε, επιπλέον, την αποστολή, την οποία μπορεί και πρέπει να φέρει σε πέρας η Ελλάδα μας ως αναπόσπαστο μέλος της Μεγάλης Ευρωπαϊκής μας Οικογένειας και της Διεθνούς Κοινότητας εν γένει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages