Βρυξέλλες θα επισκεφθεί ο Βασίλης Κοσμόπουλος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Βρυξέλλες θα επισκεφθεί ο Βασίλης Κοσμόπουλος

Βρυξέλλες θα επισκεφθεί ο Βασίλης Κοσμόπουλος

Share This

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Βασίλης Κοσμόπουλος, αποδέχθηκε πρόταση φίλων του να επισκεφθεί τις Βρυξέλλες την Τετάρτη και Πέμπτη 6 και 7 Φεβρουαρίου 2019, για επαφές με αξιωματούχους της Ε.Ε.

Σε ανακοίνωση του συνδυασμού επισημαίνεται:
Είναι μια ευκαιρία να μεταφέρει-συζητήσει και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον Ταΰγετο, για το οποίο σχημάτισε προσωπική άποψη σε επίσκεψη την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019. Στην επίσκεψη συνοδευόταν από τους συνεργάτες του Γεωργία Βασιλάκη, επί σειρά ετών πρόεδρο της κοινότητας Αρτεμισίας και τον πολιτικό μηχανικό Ηλία Αθηναίο.
Στις επαφές του θα περιλαμβάνονται :
–          Ο Βέλγος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών KarlHeinz Lambertz.
–     Ο 1ος Αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Ομάδας Christophe Rouillon (Γάλλος), Δήμαρχος της Coulaines και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων της Γαλλίας (Association des Maires de France) με χαρτοφυλάκιο τα ευρωπαϊκά.
–          Ο Heijo Höfer (Γερμανός), Δήμαρχος του Altenkirchen, εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Γερμανικών Πόλεων και Κοινοτήτων (Deutsche Städte- und Gemeindebund) και μέλος του Περιφερειακού Κοινοβουλίου της Ρηνανίας Παλατινάτου.
Θα έχει επίσης συναντήσεις με θέμα τον εθελοντισμό, τον αθλητισμό (Yves Lelostecque), τον πολιτισμό και την πολιτιστική κληρονομιά (Sylvain Pasqua) και την μάθηση ενηλίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages