ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Δημάρχου στην ομάδα Νίκα θέτει και ο Παύλος Μπουζιάνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Δημάρχου στην ομάδα Νίκα θέτει και ο Παύλος Μπουζιάνης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Δημάρχου στην ομάδα Νίκα θέτει και ο Παύλος Μπουζιάνης

Share This
Την συμμετοχή του στη διαδικασία ανάδειξης του υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας από τη δημοτική ομάδα, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλος Μπουζιάνης. Ο κ. Μπουζάνης σε δηλώσεις του, σημείωσε «αυτή την ανοιχτή διαδικασία υποστήριξα από την αρχή, – διότι ειπώθηκε ότι θα με συνέφερε να εκλεγώ μέσα από την 24άδα -, ήμουν από τους πρώτους που υποστήριξα ότι μια ανοιχτή διαδικασία θα είναι πιο δημοκρατική και θα βοηθούσε τον επόμενο υποψήφιο. 
Θέλω να πιστεύω ότι μετά από τα 8 χρόνια που βρίσκομαι στην τοπική αυτοδιοίκηση και τις θέσεις που υπηρέτησα, ως αντιδήμαρχος οικονομικών και υγείας – πρόνοιας και τώρα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, έχω αποκτήσει την εμπειρία και είμαι αρκετά δυνατός να μπορώ να συμμετέχω σε αυτή τη διαδικασία, έτσι ώστε εάν και εφόσον, αναδειχθώ υποψήφιος δήμαρχος να διεκδικήσουμε δυναμικά το Δήμο Καλαμάτας μαζί με όλη τη δημοτική ομάδα, η οποία έχει δεσμευτεί στην απόφαση την οποία πήραμε, να συμμετέχουμε όλοι μαζί κάτω από αυτόν που θα αναδείξει αυτή η διαδικασία. Θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά τα χρόνια με τους δημοτικούς συμβούλους συνεργαστήκαμε άψογα, υπήρχε εξαιρετική διάθεση από όλους, έτσι ώστε να βοηθήσουμε να προωθήσουμε τα θέματα του δήμου. Ο δήμος έχει μια συνέχεια, είμαστε συνέχεια αυτής της δημοτικής ομάδας με την καθοδήγηση του Παναγιώτη Νίκα όλα αυτά χρόνια και θα εμπλουτιστεί με νέους ανθρώπους που θα έχουν τη διάθεση να προσφέρουν στο δήμο. Θέλω να πιστεύω ότι η Δευτέρα θα είναι μια ευχάριστη μέρα για μένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages