Τη Δ.Ε. Παπαφλέσσα επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Αντ. Μπούζα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τη Δ.Ε. Παπαφλέσσα επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Αντ. Μπούζα

Τη Δ.Ε. Παπαφλέσσα επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Αντ. Μπούζα

Share This
Επίσκεψη στη Δ.Ε. Παπαφλέσσα, στo πλαίσιo των καθηκόντων της, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και Θεμάτων Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα. Συγκεκριμένα η κα. Μπούζα επισκέφθηκε το Περιφερειακό Ιατρείο Βλαχόπουλου και διαπίστωσε ότι συνεχίζεται η ελλιπής στελέχωσής του, το οποίο αποτελεί μια κρίσιμη δομή υγείας στην ευρύτερη περιοχή. Σε δήλωσή της επισημαίνει ότι: «Πρόκειται για ένα θέμα που έχει θίξει επανειλημμένως η Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου και ιδίως ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Τατούλης ,που έχει ζητήσει με επιστολή του από τον Υπουργό Υγείας, την άμεση στελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου Βλαχόπουλου, για την ανακατασκευή του οποίου επενδύθηκαν από το πρόγραμμα της Περιφέρειας, δημόσιοι πόροι της τάξης των 260.000 ευρώ. Εν αναμονή της άφιξης της αγροτικής ιατρού, ελπίζουμε στη διευθέτηση της εκκρεμότητας με την κενή θέση του επιμελητή ιατρού και στη δρομολόγηση της κάλυψής του, με έτερο γενικό ιατρό.» 
 Σύσκεψη στο κοινοτικό γραφείο Βλαχόπουλου Στη συνέχεια , ο Αντιπεριφερειάρχης, επισκέφθηκε το κοινοτικό γραφείο Βλαχόπουλου όπου συζήτησε διάφορα θέματα που απασχολούν τη Δημοτική Ενότητα με την εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Παπαφλέσσα Μαρία Αντωνοπούλου και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βλαχόπουλου Σάκη Ψώνη. Η κα Μπούζα τόνισε ότι: «Το πρόβλημα που είχε ανακύψει με το Ταχυδρομικό Γραφείο ΕΛΤΑ στο Βλαχόπουλο , επιλύεται θετικά για την περιοχή, ενώ τέλος Ιανουαρίου θα αναδειχθεί ο νέος ανάδοχος. Κάποια λοιπά ζητήματα με παρεμβάσεις σε δημόσιες υποδομές συζητήθηκαν και δρομολογούνται. Με συνεχές ενδιαφέρον η Περιφερειακή Αρχή, παρακολουθεί και επιλύει τυχόν προβλήματα, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages