ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Share This
Τις επόμενες ώρες ανοίγει η πύλη του Taxisnet για τις αιτήσεις του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης.
Το διάστημα χορήγησης του επιδόματος θα αφορά στις αγορές πετρελαίου θέρμανσης από 15 Οκτωβρίου 2018 μέχρι και 30 Απριλίου 2019, ύστερα από σχετική αίτηση που υποβάλλεται έως την 31η Μαΐου 2019.
Η υποβολή των αιτήσεων και η ενεργοποίηση της διαδικασίας πληρωμής θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω εφαρμογής στο Taxisnet. Για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν έως 15 Ιανουαρίου, η πληρωμή θα γίνει έως 15 Φεβρουαρίου.
Για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν από 16 Ιανουαρίου έως 31 Μαϊου, η πληρωμή θα γίνει έως 28 Ιουνίου. Σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης, παρέχεται το δικαίωμα στον αιτούντα να υποβάλει αίτηση επανεξέτασης μέχρι 15 Ιουλίου και σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο αιτών είναι δικαιούχος, τότε το επίδομα καταβάλλεται έως 11 Οκτωβρίου του 2019.

Ανοίγει η εφαρμογή

Σήμερα ή αύριο θα ανοίξει η εφαρμογή για την υποβολή των αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης ανέφερε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο της μείωσης του Φόρου Ειδικής Κατανάλωσης, είπε πως γίνονται βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, σημειώνοντας πως έχει υπάρξει μικρή πτώση στην τιμή του πετρελαίου και αναφέροντας χαρακτηριστικά τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την πάταξη του λαθρεμπορίου.
Αναφέρθηκε, επίσης, στο επίδομα θέρμανσης, σημειώνοντας πως αφενός εντάσσονται περισσότεροι δήμοι στο πρόγραμμα, αφετέρου αυξάνονται τα περιουσιακά κριτήρια, κάτι που σημαίνει ότι το δικαιούνται περισσότεροι πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages