Συγγνώμη από τα μέλη της Ε.Ε. για την αντιδεοντολογική απουσία του Δημάρχου Καλαμάτας ζήτησε ο Π. Τατούλης - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS
Συγγνώμη από τα μέλη της Ε.Ε. για την  αντιδεοντολογική απουσία του Δημάρχου Καλαμάτας ζήτησε ο Π. Τατούλης

Συγγνώμη από τα μέλη της Ε.Ε. για την αντιδεοντολογική απουσία του Δημάρχου Καλαμάτας ζήτησε ο Π. Τατούλης

Share This
Συγγνώμη από τους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την απαράδεκτη αντιδεοντολογική συμπεριφορά του Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα ζήτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.
 «Ζητώ συγγνώμη για τη σκόπιμη απουσία του Δημάρχου Καλαμάτας από την Επιτροπή Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Πελοπόννησος 2014 – 2020. Ο κ. Νίκας είναι Δήμαρχος της Καλαμάτας και με το θεσμικό του ρόλο αποτελεί μέλος της Επιτροπής. Όφειλε να είναι παρών. Πέραν τούτου, η διοργάνωση της Επιτροπής στην πόλη της Καλαμάτας, η οποία έχει ευεργετηθεί από τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, και σε ένα εμβληματικό έργο της, το Μέγαρο Χορού, που έχει επίσης χρηματοδοτηθεί από Ευρωπαϊκούς πόρους, επέβαλλε ακόμα περισσότερο ο ίδιος να είναι παρών και να συμμετέχει. Αντί αυτού επέλεξε να απουσιάζει συνειδητά, τη στιγμή μάλιστα που συζητήθηκε το πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης για την Καλαμάτα, που αφορά το μέλλον και την προοπτική της πόλης άμεσα» δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages